Za zabavu i svakodnevicu: najmoderniji blejzeri od pliša

Najelegantnija stvar u sezoni.

Pliš je postao jedan od najmodernijih materijala ove jeseni. U pogledu popularnosti, samo sa kožom može da se takmiči.

Od Celine do Driesa Van Notena i Oliviera Rousteinga u Balmainu, ovu mekanu, teksturnu tkaninu koristili su ključni dizajneri u svojim kolekcijama. I mada će apsolutno sve stvari od pliša izgledati podjednako stilski, ipak vam savetujemo da se odlučite za blejzer.

Pored toga, morate priznati da baršunasta haljina i dalje zahteva određeni razlog i ponekad može izgledati malo previše. Ali teško da morate tražiti izgovor da biste obukli blejzer od pliša. Ovaj odevni komad će biti prikladan u stotinama različitih situacija.

Na zabavi - sa kožnom mini suknjom i seksi čipkastim bodijem. Na otvaranju izložbe ili pozorišne premijere - sa smoking-pantalonama i svilenom bluzom sa mašnom. Na crvenom tepihu, preko elegantne kombinacije. Pa čak i u svakodnevnom izgledu, lako se može primeniti tako što ćete blejzer kombinovati sa širokim farmerkama i najjednostavnijom majicom.

Samo treba da odaberite svoju verziju među stotinama koje su predložili najbolji dizajneri. Ako vas je već uhvatila panika, ne brinite. Udahnite duboko i izdahnite: pobrinuli smo se za sve kao i uvek. Upoznajte Top 10. One najmodernije i najudobnije. Od pristupčanih do luksuznih. Od skromnih do raskošnih. Ljubičasti sa kristalnim dugmadima Zara ili plavi Saint Laurent? Intenzivna trešnja ili klasični crni model brenda Victoria Beckham?

Koji god da odaberete izgledaćete kao prava zvezda uličnog stila. Ostaje samo da pogledate našu galeriju fotografija i odaberete omiljeni model.

Pročitaj još iz kategorije Šoping