Harper's Bazaar Srbija

5 najboljih momenata sa dodele SAG Awards 2024

I "ne, to se ne dovodi u pitanje".

Sezona nagrada prepuna je fantastičnih događaja (a tek je februar), te je bilo jasno da će se se ovaj niz nezaboravne zabave nastaviti i na dodeli Screen Actors Guild Awards. Mada ne možemo poreći da je tokom svoje 30-godišnje istorije SAG Awards bio domaćin nekoliko kultnih pop-kulturnih trenutaka, od majka-ćerka dua Carrie Fisher i Debbie Reynolds, kada su se pojavile zajedno na bini, do susreta Breda i Jen koji je izgledao veoma prisno sa Pittove strane.

Šta nam je donela ovogodišnja SAG ceremonija? Minimim 5 sjajnih momenata!

Glumačka ekipa filma Đavo nosi Pradu ponovo se okupila

Veče su obeležila okupljanja kultnih glumačkih ekipa, uključujući i Modern Family i Breaking Bad ekipu. Ono koje je zasenilo sva ostala, odnosilo se na sjajnu scensku predstavu ekipe The Devils Wears Prada. Anne Hathaway, Meryl Streep u Emily Blunt izvele su autoreferencijalni skeč u kojem je Meryl tvrdila da nije ni nalik svom liku iz Prade, a Anne je odgovorila jednom od najpoznatijih rečenica iz filma: „Ne, to nije bilo nije pitanje.” Glumica je čak nosila i cerulean plavu – posvećenost ulozi do kraja!

Pedro Pascal priznao da je “malo pijan”

„Ovo je pogrešno iz toliko razloga“, rekao je Pascal publici dok je prihvatao svoju nagradu SAG za muškog glumca u dramskoj seriji zahvaljujući svom radu na HBO filmu The Last of Us. „Malo sam pijan. Mislio sam da mogu da se napijem… Pravim budalu od sebe, ali hvala puno na ovome! U sindikatu sam od 1999, tako da je ovo neverovatna čast. Kandidatima, svima vama, trenutno ne mogu da se setim nijednog od vaših imena.”

Ali Wong na sladak način pomenula mamu

Ali, koja je nagrađena za svoju ulogu u seriji Beef, zahvalila se na sceni svojoj 83-godišnjoj majci koja je “nosila perle sa patikama na SAG Awards jer je nije briga”. Mislimo da bi to trebalo svima da posluži kao inspiracija.

Billie Eilish ostavila autogram Melissi McCarthy na čelu

Iskreno, mislimo da bi McCarthy trebalo da bude ta koji potpisuje čelo drugima, ali opet, možda smo samo previše pristrasni kada je ova sjajna glumica u pitanju.

Barbra Streisand rasplakala Anne Hathaway

…na dobar način! Anne je bila vidno dirnuta kada je Barbara izašla na scenu da održi govor za SAG nagradu za životno delo 2024, u kojoj je filmska i muzička legenda rekla publici: „Želela sam da budem u filmovima, iako sam znala da ne izgledam kao bilo koja druga žena sa ekrana… I nekako se, na neki način, sve to obistinilo.” Pa… ko ne bi plakao da je čuo Barbaru kako to izgovara uživo?!

Foto: Profimedia, X

Najnovije