Angelina Jolie optužuje Brada Pitta za nasilje u porodici

Glumica je podnela dokaze u vezi sa incidentima nasilja u porodici od strane Brada Pitta.

Angelina Jolie i Brad Pitt nekada su bili najlepši par u Holivudu – ali njihovoj ljubavi došao je kraj. U septembru 2016. podneli su zahtev za razvod, ali tužbe po ovom pitanju još uvek traju.

Razvod Angeline Jolie i Brada Pitta nije lak proces, jer pored starateljstva nad decom i podele imovine, sada su uključeni novi detalji.

Prema tabloidu The Blast, Jolie optužuje svog bivšeg supruga za porodično nasilje. Prema navodima, ona je već dostavila sudu dokumente i dokaze koji potvrđuju činjenice Pittovog nasilja. Troje najmlađe dece bivših supružnika takođe će biti svedoci u ovom slučaju.

Podsetićemo da je ranije već bio pokrenut postupak u vezi sa navodnim nasiljem u porodici od strane Brada Pitta. Sud je razmatrao slučaj da je on navodno bio grub prema svojoj deci tokom putovanja. Međutim, slučaj je naknadno zatvoren, a glumac se nije suočio sa pravnim posledicama.  

Međutim, izvor blizak glumici tvrdi da Angelina Jolie nema dokaza i da je ovo još jedan pokušaj da se „povredi“ njen bivši partner: „Tokom poslednje četiri i po godine bilo je mnogo optužbi Angeline koje su pregledane i nisu dokumentovane. Upotrebila je decu da povredi Pitta.”  

Podsetimo da su se Angelina i Brad upoznali na snimanju filma „Mr.and Mrs.Smith“ 2004. godine, razveli su se 2016. godine, dok se od 2019. zakonito smatraju slobodnim, a da pritom nisu svi detalji razvoda dovršeni. 

Prema izvorima bliskim paru, nisu ostavili po strani svoj ego kako bi zaustavili ovu situaciju i došli do konačnog rešenja.

foto:harpersbazaar.ru

Najnovije