Harper's Bazaar Srbija

Bajkovita uskršnja atmosfera u domovima poznatih  

Kako su Kris Jenner, Paris Hilton i Victoria Beckham proslavili Uskrs

Foto: Victoria Beckham, Instagram

Uskršnji praznici predstavljaju najradosniji period godine, koji okuplja porodicu i vraća nas pravim vrednostima. Kao i svake godine zvezde su nas obradovale fotografijama i podelile kako obeležavaju ovaj hrišćanski praznik.

Proslave porodice Jenner-Kardashian oduvek predstavljaju nenadmašiv spoj raskoša i kreativnosti, a ove godine Kris je nadmašila samu sebe. U svom tematski dekorisanom domu okupila je čitavu porodicu uz pregršt slatkiša, plišanih igračaka, kao i aktivnosti za celu porodicu. Najmlađi su uživali u farbanju jaja, odeveni u kostime uskršnjih zeka, a njihovi osmesi govore više od reči.

Foto: Kim Kardashian, Instagram

Ikona pop kulture Paris Hilton, obeležila je praznike sa svojim jednogodišnjim sinom, Fenixom. Naslednica je na svom profilu podelila seriju dragocenih, porodičnih portreta u kojima je odevena u hot pink toaletu, koju je savršeno uparila sa sandalama, torbicom i rukavicama iste nijanse. U zagrljaju drži sina Feniksa, koji izgleda preslatko u odelu i kapom sa medveđim ušima. Srećan duo pozirao je duž velikog stepeništa u svom domu, okružen mnoštvom uskršnjih zeka, pilića i ukrašenih jaja.

Ove godine porodica Beckham provela je Uskrs na jahti u skoro čitavom sastavu. Viktorija je na svom intagram profilu podelila seriju fotografija u društvu supruga Davida, sinova Harperom, Kruzom i Bruklinom, kao i njegovom suprugom Nicole Peltz Beckham. Njihov sin Romeo odsustvovao je sa ovogodišnje proslave, ali njegova majka ga je uvrstila u njihove čestitke i najlepše želje.

Najnovije