Harper's Bazaar Srbija

Benifer: ponovo zajedno nakon 17 godina razdvajanja

Sve što do sada znamo o ponovnom spajanju para!

Jennifer Lopez je osoba koja je već dugo na prvim linijama vesti i nalazi se na listi poznatih ličnosti o kojima se najviše govori. Razlog je ništa drugo do njenog raskida sa Alexom Rodriguezom. Pre nekoliko nedelja, bivši par potvrdio je raskid zajedničkom izjavom, otprilike mesec dana nakon „bombe“ koja je nezvanično pala u Holivudu.

Međutim, na scenu su stupile nove činjenice koje potresaju vode na polju međunarodnog šou-biznisa, jer poslednjih dana sve pokazuje da su J.Lo i Ben Affleck ponovo par, posle celih 17 godina od raskida.

Stranice novina i platforme društvenih mreža govore o ovoj činjenici, dok slušajući ove vesti postoji velika bojazan da li će njih dvoje konačno ponovo biti zajedno. Glasine u međuvremenu i dalje besne, a obožavaoci su vrlo uzbuđeni.

Poznati par je u velikoj meri okupirao štampu početkom 2000-ih. Zajednički nastupi na crvenom tepihu najvećih nagrada, klikovi paparazza, ali i zajednički intervjui koji su pokazali strast koju su gajili jedno prema drugom – sve je pokazivalo na apsolutnu ljubav, koja je nažalost imala drugačiji završetak od onog koji smo očekivali.

Vraćajući se hronici njihove veze, sećamo se da su se J.Lo i Ben Affleck prvi put sreli tokom snimanja filma „Gigli“ i tako se upravo rodila ljubav. Njihova veza je dospela na sve naslovnice, dok se oni sami nisu ustručavali da to sačuvaju u tajnosti. U stvari, u novembru 2002, oni su se verili i tada su svi bili sigurni da će brak uskoro ući u njihov život. Na kraju su planovi otkazani…

Pre nego što su stali na ludi kamen, glasine o mogućem razdvajanju su duboko rastužile i njihov društveni krug i sve one koji su se divili evoluciji njihove brilijantne veze. Konkretno, venčanje je bilo planirano za 2003. godinu, ali su ga konačno odložili, dok su se godinu dana kasnije trajno rastali.

Recimo i da su im termin „Benifer“ dali obožavaoci i tadašnji mediji, za vreme dok su bili u vezi. Možda ih neko nije zamišljao odvojeno, ali na kraju su nastavili sa svojim životom.

Danas sve pokazuje da je bivši par ponovo zajedno, dok jedna vest o ponovnom okupljanju prati drugu. Detaljnije, tokom poslednja 24 sata pojavile su se ekskluzivne fotografije na kojima su njih dvoje na romantičnom odmoru u Montani. 51-godišnju super zvezdu i 48-godišnjeg glumca objektivi kamere primetili su u vožnji džipom u zimskom odmaralištu, gde Ben ima kolibu.

U stvari, isti podaci govore da je Ben Affleck, koji se nedavno rastao od Ane de Armas, primećen nekoliko puta u poseti luksuznoj kući J.Lo u Los Anđelesu, dok još ništa zvanično nije potvrđeno. Međutim, u poslednje vreme su postali veoma bliski, zbog čega nam nedostaje vreme kada su se čvrsto držali za ruke i želimo da glasine o ponovnom zabavljanju budu tačne!

foto:Profimedia

Najnovije