Brad Pitt ima novu devojku: Glumac u vezi sa mladom pevačicom!

Uz njene hitove svi đuskamo!

Ako je verovati pisanju stranih medija, Brad Pitt (58) je u vezi sa švedskom pevačicom Lykke Li (35). Kako prenosi The US Sun, američki glumac je u vezu sa pevačicom uplovio još prošle godine. Zanimljivo je da Lykke živi na samo 3 minuta od Brada – njih dvoje su komšije, i upravo je to razlog zbog kojeg su uspeli ovoliko dugo da sačuvaju romansu od očiju javnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lykke Li (@lykkeli)

Pevačica Lykke živi u kući kupljenoj 2018. na ime njenog bivšeg partnera Jeffa Bhaskera, navodi The Sun. Ona i Jeff su roditelji dečaka Diona, koji je došao na svet samo tri nedelje pošto je pevačici preminula majka. Ne samo iza Lykke, i iza Brada je težak period, razvod od Angeline Jolie, sa kojom deli starateljstvo nad šestoro dece. Bivši supružnici godinama vode sudske sporove, a Brad se suočio sa optužbama za nasilje u porodici i upotrebu narkotika. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lykke Li (@lykkeli)

Nakon što je Sun objavio vest o novoj devojci Brada Pitta, apsolutno svi svetski mediji su pisali o tome. S obzirom na to da Brad nikad nije imao problem da se pojavljuje javno sa svojim partnerkama, ostaje da sačekamo to prvo  držanje za ruke u javnosti i vidimo da li je u pitanju samo lažna uzbuna ili imamo novi omiljeni poznati par. 

 

Tekst: Jelena M.

Fotografije: Profimedia, Instagram 

 

Najnovije