Harper's Bazaar Srbija

Pop zvezda objavila da očekuje bebu

Britney Spears zvanično je saopštila na svom Instagram nalogu da je trudna po treći put.

Noćas je brzinom svetlosti, čitav svet obišla vest da tinejdž pop zvezda, Britney Spears očekuje svoje treće dete. Nakon povratka sa Mauija, gde je odmarala sa verenikom Sam Asghariem, napravila je kratko saopštenje za javnost na svom Instagram profilu.

„Izgubila sam toliko kilograma da bih otišla na putovanje na Maui, i opet sam ih povratila … Pomislila sam: Bože… šta mi se desilo sa stomakom? Moj muž je rekao: Ne, stomak ti je porastao od hrane!” Tako da sam uradila test na trudnoću…  i uhh, očekujem bebu…”, napisala je pevačica, pominjući Sema kao svog supruga, što nas je navelo da pomislimo da su se možda i venčali u tajnosti.

Nastavila je sa spekulacijama da bi to mogli biti blizanci, te preduhitrila paparace najavljujući svoj plan da zadrži privatnost u narednim mesecima.

Takođe je spomenula da je patila od perinatalne depresije tokom prethodne dve trudnoća i nedostatak resursa koji su bili dostupni u to vreme. Njeni sinovi iz njenog prethodnog braka sada imaju 15 i 16 godina, i dok se zdravstvena zaštita majki u međuvremenu nije nužno drastično poboljšala, razgovori o mentalnom zdravlju postali su otvoreniji.

„Moram da kažem da je to apsolutno užasno… žene tada nisu pričale o tome… neki su smatrali opasnim ako se žena tako ponaša sa bebom u sebi… ali sada žene pričaju o tome to svaki dan… hvala Bogu, ne moramo taj bol da držimo kao rezervisanu tajnu … Ovaj put ću raditi jogu ‍svaki dan !!! Širimo puno radosti i ljubavi ”, na ovaj način završila je saopštenje.

Podsetimo se, novembra 2021. godine Britney se oslobodila starateljstva koje je njen otac imao nad njom od 2008.godine. Tada joj nije bilo dozvoljeno da se uda, niti da ima još dece, što se, srećom krajem prošle godine promenilo, kada je ponovo preuzela kontrolu nad sopstvenim životom.

Čestitamo Britney!

Foto: Instagram

Priredila: T.M:

Najnovije