Ćerka Charlija Sheena i Denise Richards zaršila na OnlyFansu

A evo šta njen otac kaže na to.

Sami Sheen, ćerka Charlija Sheena i Denise Richards, 13. juna pridružila se platformi OnlyFans. Njenog oca je to isprovociralo, pa se javno obrušio na njenu majku, svoju nekadašnju suprugu. 

– To se ne bi dogodilo da je Sami ostala pod mojim krovom, izjavio je Charlie koji je poznat po tome da je, kad je bio zvezda serije Dva i po muškarca i zarađivao 1,3 miliona dolara po epizodi, novac uglavnom trošio na prostitutke, droge i alkohol.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sami sheen (@samisheen)

Upitan da li odobrava postupak svoje ćerke, Charlie je rekao da ne, ali da se nada da će Sami voditi svoj profil sa stilom.

– Kako nisam u mogućnosti da to sprečim, nadam se da samo da će ona to raditi sa stilom, da će biti kreativna i da zarad toga neće žrtvovati svoj integritet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sami sheen (@samisheen)

Sami je tek nedavno napunila 18 godina, pa je roditelji ne mogu sprečiti da otvori nalog na mreži koja se koristi za objavljivanje golišavih fotografija članova OnlyFansa, odnosno onih koji na nju imaju pretplatu. To nije porno stranica, ali nije namenjena maloletnicima, tvrde na sajtu.

Samin integritet, barem u javnosti, očigledno više poštuje njena majka Denise, nego tata Charlie, s obzirom na to da je njenu odluku da otvori stranicu na OnlyFansu prokomentarisala kao – njenu odluku.

Sami ima 18 godina i njena odluka nije zasnovana na tome u čijoj kući živi. Sve što ja tu mogu kao roditelj da uradim jeste da je vodim i da verujem njenim procenama, ali ona će ih, svakako, sama donositi, istakla je glumica.

Sami, koja je prvo živela kod mame, pa kod tate, a danas ponovo obitava kod majke,isprva je suživot sa Denise i njenim suprugom, glumcem Aaronom Phypersom, kao i njihovom usvojenom ćerkom Eloise, u videu na TikToku opisala kao “pravi pakao”.

– Pre godinu dana bila sam zatočena u nasilnom domu, mrzela samu sebe, danima nisam jela i spavala, bila sam užasno depresivna, mrzela sam školu i tako dalje… Danas sam se konačno iselila iz te kuće pakla, doživela sam duhovno buđenje – imam dve mačke, srećno sam sama, puna ljubavi prema sebi i napustila sam srednju školu, rekla je Sami i to onda kad se nakon boravka kod mame preselila kod oca Charlija.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

 

 

Najnovije