Dokumentarni film o Rihanni debitovaće na Amazonu sledećeg leta

Reditelj Peter Berg otkrio je detalje o dugoočekivanom filmu.

Dokumentarni film o Rihanninom životu na dobrom je putu. U intervjuu, reditelj Peter Berg, upoznao je obožavaoce sa statusom dugo očekivanog projekta u kojem glumi pop zvezda. Nakon godina proučavanja i gledanja Rihanne, nekoliko snimaka i sadržaja, dokumentarni film konačno će debitovati sledećeg leta na Amazonu.

“Rihannin dokumentarac je nešto na čemu radim već skoro četiri godine“, rekao je Berg. „Amazon će film lansirati sledećeg leta, nadamo se oko 4. jula. Poslednje četiri godine bile su zaista epsko putovanje sa njom.“

Berg je takođe potvrdio da su Rihannine višestruke aktivnosti – uključujući brend  Fenty, liniju donjeg veša Savage x Fenty, brend kozmetike Fenty Beauty i lansiranje proizvoda Fenty Skin – i pevačicin rad na novom muzičkom materijalu odložili snimanje dokumentarnog filma.

“Ona je žena vredna divljenja koja raste svakodnevno, kroz nova preduzeća i poduhvate, tempom koji je gotovo teško pratiti”, otkrio je Berg. “Dakle, svaki put kad smo mislili da ćemo završiti film i pokazati ga, usledilo je nešto poput modne linije, poput Fenty-ja, ili donjeg veša ili kozmetičkih proizvoda. Bavi se svime, sada stvara novu muziku i postigla je toliko uspeha u poslovnom sektoru, koji smo pustili da raste, ali pokušaćemo da dovršimo film na proleće i objavimo na leto“.

 

harpersbazaar.gr

Najnovije