Dugo je nismo videli: Amal Clooney u najelegantnijoj cvetnoj haljini sezone

Poznata advokatica čuvena je po besprekornom stilu i to je još jednom opravdala.

Iako se nije pojavila na kanskom crvenom tepihu, dovoljnoj je bilo što se tokom iste “red carpet” sezone pojavila na jednom svečanom događaju ovakve vrste, pa da istant postane svetska modna vest.

Humanitarna organizacija, tačnije fondacija princa Charlesa pod nazivom “The Prince Trust”, koja je 2019. pokrenula globalnu nagradu sa imenom Amal Clooney, a slavi dostignuća inspirativnih mladih žena širom sveta, ove godine još jednom je dodeljena, a uručila ju je naravno Amal lično, što je ujedno razlog zbog koga se našla na ovom događaju.

Za ovu važnu svečanu priliku, Amal je odabrala elegantno floralno izdanje, a pojavila se u društvu svoje majke koja je odabrala outfit u potpuno beloj boji.

Koktel haljina koja prati liniju tela, isticala se maksi dužinom i prelepom kombinacijom crvene i bele boje. Najefektniji detalj na haljini svakako je bio dezen sačinjen od raznolikih crvenih bulki.

Aksesoarima u vidu belih potpetica i klač tašnice, zaokružena je modna kombinacija, dok je ceo izgled naglašen i adovokaticinom prelepom bujnom kosom uvijenom u valovite lokne, te crvenim karmnim na usnama i belim lakom na noktima prirodne dužine.

Tekst: M.B.

Foto: Profimedia

Najnovije