Ključni momenti u vezi Jennifer Lopez i Bena Afflecka koji su obeležili 2021.

Da li smo konačno priznali da je ovo par godine?

Jedna od stvari koja je zasigurno obeležila 2021. godinu je obnovljena veza Jennifer Lopez i Ben Afflecka, nakon 17 godina od raskida. Ubrzo nakon kraha pevačicine veridbe sa Alexom Rodriguezom i glumčeve veze sa španskom koleginicom Annom de Armas, dvoje starih ljubavnika potražili su utehu jedno u drugome.

Prvi put viđeni su početkom godine, na zajedničkom odmoru u Montani. Naime objektivi paparaco kamera uhvatili su popularan par tokom vožnje džipom u zimskom odmaralištu gde Ben ima kolibu. Obožavaoci kulta zvanog Bennifer čvrsto su verovali da je ovaj dvojac ponovo zajedno – i bili su potpuno u pravu.

Ubrzo potom par je prestao da se krije, razmenjujući nežnosti u javnosti, da bi se prvi put (nakon 17 godina) ponovo pojavili zajedno i na crvenom tepihu venecijanskog filmskog festivala.

I dok smo se mi pitali da li su Jenny i Ben bili srećniji prvi put (o čemu možete više da pročitate OVDE), slavni par izgurao je godinu do samog kraja. Da li ćemo u 2022. godini još jednom gledati J.Lo u belom ostaje nam da vidimo, a do tada se osvrćemo na momente kojima su Bennifer obojili godinu za nama.

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.

Najnovije