Elon Musk lansira aplikaciju za upoznavanje

Samo za vlasnike Tesla automobila!

Nova ideja pronalazača!

Kompanija Tesla je predstavila novu aplikaciju za upoznavanje. Na njoj se mogu registrovati samo oni koji poseduju automobil kompanije Elona Muska – i vlasništvo nad njim moraće da se potvrdi.

Elon Musk je predstavio aplikaciju za upoznavanje Tesla Dating – izaći će s sloganom „Because You Can’t Spell LOVE Without EV“. Platforma je zamišljena da okupi istomišljenike iz ekskluzivne Tesline zajednice kupaca.

Tvorci aplikacije su do ideje za njeno stvaranje došli, nakon što su čuli brojne prijatelje i poznanike kako pričaju koliko vole Teslu. Oni su primetili da je ljudima koji poseduju električni automobil to glavna tema razgovora u društvu, kao i važan deo njihove ličnosti. Samim tim, odlučili su da im pomognu da možda čak i pronađu svoju srodnu dušu.

Aplikacija Tesla Dating još uvek je u razvoju. Međutim, na sajtu se već možete registrovati kako biste prvi pristupili platformi čim se pokrene. Da biste postali korisnik aplikacije za upoznavanje, moraćete da dokažete svoje vlasništvo nad Teslom.


 foto:bazaar.ru

Najnovije