Evo šta Kim Kardashian zvanično ima da kaže o Balenciaginom skandalu

Kim Kardashian se konačno pozabavila svim negativnim reakcijama koje je dobila jer se nije pozabavila kontroverzama modne kuće Balenciaga povodom praznične kampanje.

U novembru, Balenciaga je objavila kampanju koja uključuje decu koja drže igračke obučene u BDSM opremu. Pored toga na fotografijama druge kampanje u kojoj je glavna akterka Nicole Kidman, vide se delimično skriveni dokumenti zakona koji se odnosi na dečiju pornografiju.

Kim se osvrnula na to pitanje, navodeći da je „zgrožena i ogorčena nedavnom kampanjama Balenciagom“ i da „preispituje“ svoj odnos sa ovom modnom kućom. Međutim, mnogi su bili razočarani što Kardashianova nije ranije progovorila.

Tokom novog intervjua za podkast Angie Martinez, pod imenom “In Real Life”, Kim je podelila svoja razmišljanja o reakciji.

Kada je reč o Balenciagi… svi su me pitali: „Zašto ne govoriš? Zašto ne govoriš?’ A ja sam bila zatečena zato što nisam ni bila u ovoj kampanji i htela sam da istražim šta se zapravo desilo”, rekla je Kim.

Ukoliko vas zanima zašto je njena reakcija bila ovakva, ali i mnogo drugih detalja o kojima nigde pre nije govorila, predlažemo da pogledate celu emisiju ispod i shvatite zašto Kim nije želela da “otkaže” ovaj brend sa kojim sarađuje već neko vreme.

Tekst: A. N.

Foto: Profimedia

Najnovije