Najbolja prijateljica sa sadašnjom devojkom bivšeg muža: To može samo Gwyneth Paltrow!

Gwyneth i njen bivši muž, muzičar Chris Martin, dokaz su da je normalan prijateljski odnos, pun ljubavi i razumevanja, moguć i nakon razvoda.

Nakon razvoda slavnog para, glumice Gwyneth Paltrow i muzičara Chrisa Martina, skovan je termin, zapravo oni su tome kumovali, “conscious uncoupling”, a koji objašnjava u kakvom odnosu ostaje par posle razlaza – i dalje gajeći neizmernu ljubav jedno prema drugom, odlučuju da krenu dalje odvojeno, ali da zajedničkim snagama učestvuju u podizanju dece. Glumici i muzičaru tako nešto je pošlo za rukom, ali i više od toga. Danas su oboje u srećnim vezama, Gwyneth u braku sa Bradom Falchukom, scenaristom, rediteljem i producentom, a Chris je veren sa glumicom Dakotom Johnson. Ono što celu stvar čini neverovatnom jeste to da Gwyneth gaji neizmerne simpatije prema Chrisovoj verenici.

Kada je nedavno na Instagramu izazvala fanove da je u storyjima pitaju bilo šta, jedno od pitanja glasilo je: “Voliš li Dakotu Johnson?”, na šta je Gwyneth odgovorila kratko, ali jasno: “Veoma”. Chris i Dakota zajedno su već preko četiri godine, od prošle žive zajedno i često se druže sa Gwyneth – provode godišnje odmore s decom, ćekom Apple i sinom Mosesom, glumice su uslikane na Guccijevoj reviji u Los Anđelesu, pa u društvu Dereka Blasberga, a onda i na zimovanju u Aspenu.

Chris i Gwyneth proveli su 13 godina u braku koji se okončao 2014, ali ni u jednom trenutku nisu imali hladan odnos, već su se sve vreme držali pravila koje podrazumeva “conscious uncoupling“, uvereni u to da je prekid braka pozitivan korak za njihov lični razvoj i da, iako nastavljaju dalje odvojeno, ostaju u dobrim, bliskim međusobnim odnosima. A evo i kako je Gwyneth u jednom od poslednjih intervjua odgovorila na pitanje da li je moguće krenuti dalje nakon razvoda: “Naravno. To je odlična prilika da budete nemilosrdno iskreni u tome ko ste zapravo, šta želite i šta zaslužujete”, rekla je, objasnivši da je “conscious uncoupling” definicija srećnog završetka romanse u 21. veku.

Tekst: Jelena M. 

Fotografije: Profimedia 

Najnovije