Jennifer Lopez predstavlja kratki film o njenom transrodnom rođaku Brendonu

Jennifer Lopez je ponosna tetka koja je na društvenim mrežama podelila snimak kratkog filma “Draw With Me'” o njenom trans rođaku, Brendonu.

“Film je važan i pravovremen… i može imati veliki uticaj”, objasnila je Lopez na Instagramu.

Jennifer Lopez je na Instagramu ovog vikenda predstavila novi kratki film, „Draw With Me“, koji se nada da će osvetliti iskustvo mlade trans osobe. Lopez je predstavila snimak iz filma i objasnila zašto je tema trenutno tako važna. “Draw With Me, je kratak film o transrodnim mladim osobama, istražuje prihvatanje promena i izazova, kao i angažovanja u umetnosti koja im je pomogla da se izbore sa osećanjima koja su imali tokom ovog vremena”, objasnila je Lopez pre prikazivanja odlomka.

“Film je važan u svojoj priči i poruci i može imati ogroman uticaj na one koje gledamo i doživljavamo kroz šta prolaze, kao što su Brendon i njegova porodica prošli u ovom trenutku prihvatanja.”

Ovaj projekat je veoma važan za J.Lo jer ga pevačica naziva „pričom koja je veoma bliska njenom srcu“, jer je to bila porodična stvar. Reč je o nekome koga Lopez voli, odnosno o njenom „nibling“ Brandonu. Ako je „nibling“ novi termin za vas, niste sami. Reč je o rodno neutralnom terminu za „sestrića“ ili „rođaka“. Brendon je inače dete sestre Jennifer Lopez, Leslie Ann Lopez.

Na početku filma “Draw With Me“, Brendon objašnjava, „Bio sam u osmom razredu kada sam se konačno osećao ugodno kad sam rekao da sam trans.“

Kompletan film biće predstavljen na filmskim festivalima širom sveta i uskoro preko VOD-a.

Harper’s BAZAAR US 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) onAug 22, 2020 at 12:57pm PDT

Najnovije