Joey će deliti hranu: u septembru će izaći knjiga sa receptima "Friends"

Zbog koronavirusa je odloženo snimanje nove epizode ​​serije „Prijatelji“. Srećom, izdanje u kojem su učestvovali Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer i dalje će biti objavljeno na HBO Maxu, a čeka nas još jedno lepo iznenađenje vezano za naš omiljeni show.

U septembru će se na policama pojaviti knjiga sa receptima iz kultnog projekta uz službeno odobrenje Warner Brosa. Autorka i kuvarica Amanda Yee obećala je da će predstaviti recepte za kulinarske specijaliste bilo kog nivoa: od jednostavne, ukusne i zadovoljavajuće hrane u duhu Tribbianija do specijaliteta u duhu Monice Geller.

Knjiga će obuhvatiti više od 90 jela koja su predstavljena u serijalu Friends: kolačić koji je pekla baka Phoebe (ali u stvari, kako se kasnije ispostavilo, ona ih je jednostavno kupila u supermarketu); Rachelin slatki trifl, Rossov najdraži sendvič i Joeyev pomfrit. Tačno, nema ni reči o tome hoćemo li videti recept za neverovatno ukusan cheesecake koji su Rachel i Chandler pojeli s poda. Nadamo se da ćemo naći i slatko jelo od krompira Breda Pita.

I šlag na torti: knjiga će izaći 22. septembra, na 26. godišnjicu serije. Ovog puta, Joey će definitivno deliti hranu!

Najnovije