Harper's Bazaar Srbija

Justin Timberlake se izvinio Britney Spears i Janet Jackson zbog neprimerenog ponašanja

Američki izvođač i muzički producent Justin Timberlake javno se izvinio Britney Spears nakon objavljivanja dokumentarnog filma „Framing Britney Spears“.

Pevač je svoje izvinjenje objavio na svom nalogu na Instagramu.

Justin Timberlake se u svom pismu izvinio Britney Spears i priznao da se prema pevačici ponašao neprimereno kada je široj javnosti govorio o detaljima njihovog intimnog života i veze. Takođe se izvinio Janet Jackson: tokom Super Bowla 2004, Timberlake je slučajno povukao odeću Janet Jackson i pokazao njene grudi tokom poluvremena.

Pevač je rekao da veruje da je problem seksističkih stavova prema ženama veoma relevantan, posebno u muzičkoj industriji. „Kao belac sam u privilegovanom položaju, pa moram biti otvoren prema tome. Zbog svog neznanja tada to nisam shvatio“, napisao je Timberlake. Takođe je naglasio da nikada neće podržati rasizam ili diskriminaciju žena i boriće se protiv toga u modernom društvu.

U svom pismu, Justin Timberlake je takođe napisao da poštuje i Britney Spears i Janet Jackson, i iskreno im se izvinjava, iako ga to ne oslobađa odgovornosti. „Mogu da budem dobar i učiniću sve da postanem bolji“, dodao je pevač.

Podsetimo, dokumentarni film „Framing Britney Spears“ objavljen je 10. februara. Govori o sudbini Britney Spears, razvoju njene karijere, životu u stalnom novinarskom okruženju i vezi sa ocem, koji je sada njen staratelj.

 Harper’s Bazaar US

Najnovije