Harper's Bazaar Srbija

Mladolikim izgledom Vera Wang opčinjava i u osmoj deceniji života

Čuvena dizajnerka nedavno je proslavila svoj - 73. rođendan!

Američku modnu dizajnerku, Veru Wang, čuvenu po svojim raskošnim venčanicama ali i red carpet kreacijama koje često viđamo na slavnima, nesumnjivo karakteriše mladalački izgled.

Pre samo par dana napunila je 73 godine, a na fotografijama sa zabave reklo bi se da se radio o ženi u ranim 40-im. Ružičasta estetika: raskopčana haljina dizajnerke, ispod koje je nosila mini šorts sa dezenom ruža, floralna tijara na pink pramenovima i cvetni aražman, dodatno su doprineli devojačkom vajbu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang)

Pa, koja je tajna Verinog izgleda?

Jednom je navela da je stvar u kvalitetnom snu, izbegavanju sunca i koktelima s votkom. “Potrebno mi je 7 do 8 sati sna, a ako imam sreće i vikend je, onda spavam po 10 sati”.

Ishrana je drugi ključan faktor, koji ima svoj udeo u sjajnom izgledu dizajnerke. Za doručak obično bira jogurt sa svežim voćem ili jajima s pilećom kobasicom. Nedeljom voli da pojede dimljenog lososa na integralnom hlebu sa prelivom od limuna. Tvrdi da ručak nikada ne preskače, koji je svakog dana u 12:30h. “Volim sashimi sa integralnom rižom i povrćem, brokoli pripremljen na pari sa piletinom i rižom, kao i salatu od artičoka.”

Istakla je i da strogo pazi da ne večera nakon 19:30, te da preko radne nedelje odlazi u restoran, dok vikendom sprema kinesku hranu kod kuće, gde joj neretko društvo prave prijatelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang)

S druge strane, neki bi u šali rekli da se eliksir Verine mladosti krije u tome što se prilično kasno udala. Imala je 39 godina kada je rekla “Da” preduzetniku Arthuru Beckeru 1989. godine. No brak je okončan 2012, tokom kog je par usvojio dve devojčice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang)

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.

Najnovije