Kim Kardashian je ipak prisustvovala Balenciaga reviji

Ali ne na način na koji ste pomislili.

Jedno od glavnih pitanja koje se postavljalo dana kada je modna kuća Balenciaga održavala svoju reviju na Nedelji mode u Parizu, bilo je to da li će se Kim pojaviti?

Bilo je očekivano da hoće s obzirom da ne izlazi iz Demnine odeće već mesecima, međutim kada se pojavila informacija da će njen bivši suprug, Kanye West, otvoriti reviju, počele su spekulacije da se Kim ipak neće pojaviti.

Tako je i bilo. Kim Kardashian, nije kročila u Pariz. Jedine koje su se pojavile na reviji od sestara Kardashian-Jenner bile su Khloe i Kylie.

Međutim, kako bi zaustavila govorkanja, Kim je odlučila da pojasni situaciju. Na svom Instagram profilu objavila je niz fotografija u najnovijoj haljini koja dolazi iz Balenciaga ateljea.

Reč je o mini haljini golih ramena, koja je napravljena od kožnih kaiševa. Kako bi dočarala atmosferu same revije, Kim je odlučila da legne u blato i na autentičan način oda poštovanje prema Demni i njegovom radu iako “nije mogla da prisustvuje reviji”.

“Kada ne mogu da stignem na Balenciaga reviju, ali mi Demna pošalje reviju”, napisala je Kim u opisu fotografije.

Iako ne znamo pravi razlog zbog kojeg ova milijarderka nije imala prilike da odleti u Pariz, možemo samo da nagađamo i kažemo da nije mogla zbog toga što je spremala svoje ispite jer kao što vrlo dobro znate Kim je na misiji da pomaže ljudima i da korača stopama svog oca.

Tekst: A. N.

Foto: Profimedia

Najnovije