Harper's Bazaar Srbija

Kim Kardashian i Kanye West “žive odvojeno”

O tome izveštavaju izvori bliski paru.

Kim Kardashian i Kanye West jedan su od najpopularnijih i najskandaloznijih parova među poznatim ličnostima. Ove godine u medijima su se naročito često pojavljivale vesti o njihovom odnosu. Reper je više puta objavio iskrene tvitove na svom nalogu, gde je razgovarao o svojoj želji da se razvede od supruge, a takođe je otkrio da je molio Kim da abortira kada je prvi put zatrudnela. Kim ponašanje svog supruga pripisuje učestalosti bipolarnog poremećaja, sa kojim se zajedno bore.

Mnogi pretpostavljaju da će par prekinuti vezu u bliskoj budućnosti, ali za sada Kim Kardashian i Kanye West ostaju u braku. Ipak, njihova veza je i dalje napeta. Prema izvorima bliskim paru, oni često „žive odvojeno“.

„Kim ima poslove i projekte koji su joj važni, a Kanye svoje“, rekao je izvor za People. “Kim deluje srećno i veoma usredsređena na svoj posao. Čvrsto je uverena da može nešto promeniti i traži reformu. Ovo je njena strast. Njena porodica je veoma ponosna na nju “.

Podsetićemo, letos je Kanye West rekao da već dve godine pokušava da se razvede od Kim Kardashian, a takođe je suprugu optužio za brojna neverstva. Kim ponašanje repera objašnjava bipolarnim poremećajem, od kojeg Kanye pati, pa je čak pokušala umetnika da smesti u kliniku.

harpersbazaar.ru

Najnovije