Harper's Bazaar Srbija

Kim Kardashian za božićnu zabavu od svog doma napravila je Alpsku idilu

Snežna planina u dvorištu? Nikakav problem za Kim K!

Grandiozne jelke, blještavi ukrasi po čitavoj kući – i van nje, koordinisani božićni outfiti i preskupi pokloni, su nenadmašiva praznična postavka pordice Kardashian, koju ove moćne žene uvek verno isprate svake nove godine. Uvek za mic glamuroznije sa svakom novom božićnom zabavom, ove godine nisu se zadovoljile sitnijim nadogradnjama dekoracije, već su odlučile da rezidenciju pretvore u čitavo Alpsko naselje.

Zvezda Kardashian klana, Kim, od svog doma na Hidden Hillsu napravila je alpsku bajku sa snegom i jelkama svuda oko kuće, na samom prilazu, kao i po čitavoj kući. U samom dvorištu nalazila se snežna padina urezana u travnjak, koju su Kim i Paris Hilton iskoristile za sankanje.

@parishilton #Sliving & sledding with my gorgeous sis @Kim Kardashian ♬ original sound – ParisHilton

Nezaobilazan deo spoljašnje dekoracije bila je I brvnara po uzoru na one sa božićnih marketa, kao i ogromna kuća od medenjaka sa imenima svih članova porodice Kardashian. Večera I piće služili su se u ogromnom šatoru, ukrašenom drvenim podnim pločama, izlozima od trupaca i ogromnim belim drvećem svuda. Na jednom kraju prostora podignuta je bina na kojoj je Babyface izveo poseban nastup.

Kim se potrudila da nam na svom Instagram nalogu pokaže i unutrašnjost svoje vile, koja je takođe oslikavala zimsku stazu sa belim podom i jelkama dužinom hodnika, dok su se ispod centralne, gigantske bele jelke nalazili pokloni, identično uvijeni u belu tkaninu. Impresivno?

Foto: Profimedia, Instagram, TikTok

Najnovije