Ko je Charlie Gooch, novi dečko Florence Pugh

Lovebirds se provode u Rimu.

Ljubav bi mogla biti u vazduhu za  Florence Pugh.

Glumica je tokom vikenda primećena sa londonskim fotografom i rediteljem Charlie Goochom, što je obeležilo njihovo drugo zajedničko pojavljivanje u javnosti ove godine. Pugh i Gooch uslikani su na intimnoj večeri sa kreativnim direktorom kuće Valentino, Pierpaolo Piccioliem i prijateljima u restoranu Pierluigi u Rimu.

Filmska zvezda izgledala je stylish u prozračnoj beloj košulja-haljini, crnim prozirnim čarapama i kožnoj jakni. Kosu je zalizala u wet look maniru, otkrivajući velike zlatne minđuše u obliku srca, koje je koordinisala sa raznolikim zlatnim prstenovima. Gooch je u međuvremenu izgledao casually cool u beloj košulji, crnoj bomber jakni i silver chain ogrlici.

Glasine o romansi, par je pokrenuo prošlog meseca, kada su fotografisani kako se grle i drže za ruke u Londonu na Dan zaljubljenih. Nova ljubav glumici je stigla nakon raskida sa kolegom Zachom Braffom, sa kojim je bila od 2019. do 2022. Florence je u intervjuu za Harper’s BAZAAR US potvrdila da su raskinuli “u tajnosti”.

“Pokušavali smo da odradimo ovo razdvajanje a da svet ne sazna, jer je to bila veza o kojoj svi imaju svoje mišljenje”, rekla je ona. „Upravo smo osetili da bi nam ovako nešto zaista bilo od koristi da nam milioni ljudi ne govore koliko su srećni što nismo zajedno. Tako da smo to uradili. Automatski dobijem knedlu u grlu kada pričam o tome .”

 

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.

Najnovije