Harper's Bazaar Srbija

Meghan Markle napisala je svoju prvu knjigu za decu

Naslov knjige je „Klupa“ i posvetila ju je Harryju i Archiju.

Meghan Markle je sada – pored vojvotkinje od Sussexa – i spisateljica, jer će 8. juna objaviti svoju prvu knjigu za decu pod nazivom “Klupa”.

Meghan je knjigu počela pisati o svom suprugu i sinu, princu Harryju i sinu Archieju, a zasnovana je na iskustvima iz njihovog porodičnog života. Prema saopštenju za štampu, knjiga govori o „razvoju i rastućem odnosu između očeva i sinova“, istovremeno „podsećajući nas na mnoge načine na koje se ljubav može izraziti u modernoj porodici“.

Knjigu će objaviti Random House Children’s Books, a ilustrovao je nagrađivani umetnik Christian Robinson, dok će Meghan biti narator audio-knjige.

Prema Meghan, “knjiga je započela kao pesma koju sam napisala za svog supruga na Dan očeva, mesec dana nakon što se Archie rodio. Ova pesma je postala ova priča. Christian ju je obogatio prelepim, eteričnim akvarelnim ilustracijama koje predstavljaju toplinu, radost i udobnost odnosa sina i oca. Ova prezentacija bila je važna za mene i Christiana i blisko smo sarađivali na prikazivanju ove posebne veze”.  

Prema izdavaču, knjiga vojvotkinje je bezvremenska i postaće „jedna od onih koju će ljudi čitati generacijama koje dolaze“.

foto: profimedia

Najnovije