Harper's Bazaar Srbija

Meryl Streep i Don Gummer razveli su se nakon 45 godina braka

Ima nečega čudnog u holivudskom vazduhu

Nakon otkrića Jade Pinkett Smith da se razvela od Willa Smitha pre sedam hladnih  godina (što znači da ju je debakl sa oskarovskim šamarom iznenadio isto koliko i nas), potparol Meryl Streep i Dona Gummera potvrdio je da par živi odvojeno od 2017. „Iako će uvek brinuti jedno o drugome, izabrali su odvojene živote “, rekao je glumičin PR tim za People. Vest stiže ubrzo nakon 45. godišnjice braka para, koja se odigrala 30. septembra.

Meryl je prvi put upoznala Dona preko svog brata Harrya 1978. U to vreme je još uvek oplakivala svog pokojnog dečka Johna Cazalea, koji je tog proleća umro od raka, ali se odmah zaljubila u Gummera, udavši se za njega iste godine. Dok je par uglavnom držao svoju romansu privatnom, Don je pratio dobitnicu Oskara na crvenim tepisima, a Streep mu je odala počast nakon što je osvojila najbolju žensku ulogu za svoj performans u The Iron Lady 2012. „Prvo ću se zahvaliti Donu, jer želim da zna da sve što najviše volim u životu, on mi je dao.”

Jedan od najcenjenijih holivudskih parova, paralelno je jačao jedno drugo – Meril je postala jedna od najvećih glumica današnjice, dok je Gamer stekao slavu u svetu umetnosti kao cenjeni vajar.

Meryl i Don dele četvoro dece – Louisu Jacobson, Grace Gummer, Mamie Gummer, i Henrya Wolfea, zajedno sa petoro unučadi.

Foto: Profimedia

tekst: Harper’s Bazaar

Najnovije