Harper's Bazaar Srbija

Misterija rešena: Jessica Chastain otkrila značenje senzualnog poljupca sa Oscarom Isaacom

Spektakularni duo se poznaje preko dvadeset godina...

Senzualni pogledi, maženje po ruci a potom i zanosni poljubac, koji je Oscar priredio svojoj koleginici Jessici na crvenom tepihu, naočigled prisutnih reportera a potom i čitave javnosti, u potpunosti je obuzeo svet. Svi su se složili u jednom – male su šanse da je scena puna strasti i šarmantnih poteza markantnog glumca nameštena i još manje da će se tako nešto ikad više ponoviti na nekom narednom filmskom festivalu.

Usporeni video ovog fascinantnog trenutka (koji možete pogledati ovde) postao je viralan u kratkom roku, a hemija koju smo svi osetili između ovog para, i dalje ne prestaje da se komentariše. Da li je ovo zasmetalo riđokosoj glumici ili je na neki način htela da opravda „niske strasti“ koje su se odigrale na tako bitnom događaju, budući da su oboje u srećnim brakovima, krunisanim decom?

Razlog zbog kog su se uopšte i pojavili na festivalu bio je premijera njihove nove serije „Scenes From A Marriage“, koja će krenuti sa emitovanjem 12. septembra, te je Jessica iskoristila trenutak, da kratkim tvitom podseti na ovaj datum i ukaže na vezu sa famoznim događajem sa crvenog tepiha.

Označavajući datum premijernog puštanja serije u etar, postavila je sliku iz serije „The Addams Family“, na kojoj Gomez Addams ljubi ruku Mortici na isti način na koji je Oscar poljubio njenu.

S ozbirom da se poznaju više od 20 godina, još iz studentskih dana, te da su već i ranije sarađivali na istim projektima iz čega se rodilo veliko prijateljstvo, sasvim je jasna glumičina poruka o navodnoj šali i malom prikazu onoga što nas čeka u novoj seriji.

No, da li je, ipak, tako?

Foto: Profimedia, Twitter

Priredila: T. Mišović

Najnovije