Harper's Bazaar Srbija

Naomi Campbell spremna da prikaže svoj život na filmskom platnu

I ima specifične zahteve u vezi s tim ko bi mogao da je glumi.

Legendarna manekenka i supermodel uveliko razmišlja da svoj život pretoči na filmsko platno, sa svim usponima i padovima. Pedesetdvogodišnja modna ikona želi da je u biografskom filmu glumi zvezda u usponu.

– Volela bih da to bude neko nepoznat i po mogućnosti iz južnog Londona. Uspela sam i želim da vidim uspeh sledeće generacije, rekla je Naomi novinarima.

Iako nije govorila o detaljima potencijalnog projekta, manekenka sigurno ima više nego dovoljno materijala za snimanja filma o njenom životu i brilijantnoj karijeri budući da je britanska zvezda jedan od najistaknutijih i najtraženijih modela u poslednje četiri decenije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr Naomi Campbell (@naomi)

Šetajući svetskim modnim pistama za vrhunske modne brendove, Naomi je takođe godinama krasila naslovnice brojnih časopisa. Međutim, manekenka ima i ne baš glamurozne priče, koje takođe želi da podeli sa milionskom publikom. Na početku karijere, Kembel se borila sa zavisnošću od droge, zbog čega je 1999. završila u klinici za rehabilitaciju. Naomi nikada nije bežala od priča o zavisnosti. 2017 godine je izjavila: “Nikada se nisam stidela zavisnosti od droge. Na kraju sam odlučila da potražim pomoć i otišla u centar za rehabilitaciju.”

Uspela je da povrati kontrolu nad svojom karijerom i postane ikona modne piste kakva je danas. Ipak, prošle godine manekenka je progovorila o velikoj žrtvi koju je morala da podnese da bi njena karijera bila uspešna.

– Rekla bih da je zaista teško da pronađete srodnu dušu koja vas razume. Zaista se osećate lepo ako vas gledaju kao jaku, znam da sam jaka, ali sam i osetljiva. Znam da u vezi moram da pravim kompromise, izjavila je u intervjuu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr Naomi Campbell (@naomi)

Uprkos uspešnoj, uzbudljivoj karijeri tokom koje je zaradila milione, proputovala svet, upoznala brojne uticajne i uspešne ljude, nije pronašla sreću, o kakvoj je maštala, u ljubavi. Iako nije ostvarila dugogodišnju emotivnu vezu, prošle godine je postala majka devojčice, što joj je donelo neizmernu satisfakciju.

Nadamo se da će jednog dana film ugledati svetlost dana i da ćemo upoznati potpuno drugačiju stranu legendarne “crne mambe”.

Tekst: S. M.

Fotografije: Profimedia 

Najnovije