Harper's Bazaar Srbija

Ko je nova devojka najbogatijeg čoveka na planeti?

Elon Musk više ne mora da ide na zabave sa mamom.

Elon Musk, najbogatiji čovek na svetu, ovih dana odmara u San Tropeu, a društvo mu pravi australijska glumica Natasha Bassett.

Glasine o tome da je poznati par u vezi, počele su da kruže početkom godine  – nakon što se rastao od pevačice Grimes u septembru, misteriozna crvenokosa lepotica počela je češće da se pojavljuje u Elonovom društvu. Mediji su ubrzo saznali da je u pitanju zvezda u usponu, poznata po filmu Britney After Britney.

Da je veza između Elona i Natashe ozbiljna pokazuje to što ju je čovek koji hoće da “pokori” Mars pratio na premijeri njenog novog filma u Kanu. U pitanju je novo biografsko ostvarenje o Elvisu, u kojem glumica igra Dixie Locke, Elvisovu prvu devojku, a sa njima se na događaju pojavila i Muskova mama, koja je dosad bila česta pratilja Elona na crvenom tepihu.

Ko je lepa Natasha zbog koje je Musk, navodno, počeo da stavlja botoks?

Ovo je Muskova najmlađa devojka do sada. Rođena je u Australiji, odrasla  je u Sidneju, a u Njujork se preselila sa 19 godina, kako bi pohađalla dramsku školu. Nakon diplomiranja, počela je da živi u Los Anđelesu, a ubrzo se pojavila u nekoliko serija i filmova od kojih je, osim biopika o Britney, najpoznatiji Ave, Cezare sa Georgeom Clooneyjem, Scarlett Johansson i Channingom Tatumom 2016.

Osim što glumi, lepa Natasha režira i piše scenarija, a ono što se može saznati iz njenog oskudnog instagram profila jeste da je nedavno naučila da svira klavir I da voli da kuva.

Da je slab na umetničke duše govori lista Elonovih devojaka. Pre Natashe viđao se sa pevačicom Grimes, sa kojom ima dvoje dece. Oko godinu dana bio je u vezi sa američkom glumicom Amber Heard (tokom 2017), a pre nje bio je u braku, i to dva puta, sa britanskom glumicom I manekenkom Talulah-om Riley, sa kojom nema dece.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Talulah Riley (@talulahrm)

Elonova prva žena je bila pisac. Justine Wilson je upoznao tokom studiranja i zabavljali su se godinama pre nego što su su stupili u brak 2000. godine. Imaju petoro dece, a razveli su se 2008. U interjuu koji je dala godinama nakon rastanka od Elona, Justine  je sebe opisala kao njegovu “starter wife”. 

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Najnovije