Nevolje u raju: Victoria i David Beckham će živeti u različitim zemljama

David se seli u Sjedinjene Države, ali Victoria je odlučila da ostane u Velikoj Britaniji.

Ne može se poreći da su Victoria i David Beckham inspirativni par. Ujedinjeni, uvek uspevaju da pokažu svetu koliko su zaljubljeni, čak i posle toliko godina braka. Međutim, oni se pripremaju za početak još jedne faze svojih odnosa, u kojoj će svako živeti u drugoj zemlji. Prema magazinu Closer, David se seli u Sjedinjene Države da vodi svoj tim, Inter Miami CF. Ali, zbog obrazovanja svoje dece, Victoria je odlučila da ostane u Velikoj Britaniji.

„Dečaci su u ključnom trenutku u školi“, kaže izvor iz publikacije. “Ne želi da se meša u njihovo obrazovanje.” David će se preseliti na kraju karantina, međutim, ove promene dizajnerku čine zabrinutom. Pored činjenice da će njen muž biti daleko, ona se plaši za svoju sigurnost, imajući u vidu da su se u 2018. godini dogodila dva pokušaja provale u njihovu vilu u Cotswoldsu.

“Nakon razgovora sa svojim timom za bezbednost, oni su odlučili da primene neke mere u vojnom stilu, insistirajući da novac nije važan kada je u pitanju bezbednost”, objašnjava izvor publikacije.

 Instagram @davidbeckham

Najnovije