Nova fotografija Kristen Stewart kao princeze Diane

Glumica će glumiti popularnu princezu u filmu "Spencer".

Snimanje filma „Spencer“ Pabla Larraina privodi se kraju – cela ekipa se već preselila u Veliku Britaniju i snima završne scene. Ovom prilikom producenti filma podelili su drugi snimak glavne glumice Kristen Stewart u ulozi princeze Diane.

Na fotografiji koju je podelila producentska kuća NEON glumica pozira u kariranoj jakni, vrlo sličnoj onoj koju je Diana nosila na jednom od zvaničnih prijema. Poza omogućava da se na prstu vidi prsten koji je imitacija Dianinog vereničkog prstena sa dijamantom i safirom, a koji je nakon njene smrti nasledio princ William. Ovim prstenom je zaprosio suprugu Kate Middleton, koja ga sada poseduje i pojavila se mnogo puta noseći ga.

Film “Spencer” reditelja Pabla Larraina fokusira se na rane 90-te, kada princeza Diana odlučuje da okonča svoj brak sa Charlesom. Prema informacijama koje su postale poznate, priča će se razviti oko poslednjeg božićnog odmora princeze u kraljičinoj seoskoj kući. Snimanje filma, kako je takođe postalo poznato, trenutno je „u poslednjem delu“, dok se premijera filma očekuje na jesen 2021. godine.

Ulogu Charlesa tumačiće britanski glumac Jack Farthing.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NEON (@neonrated)

Najnovije