Harper's Bazaar Srbija

Novi dokumentarac ispričaće istinitu priču o starateljstvu nad Britney Spears

Pokret

Poslednjih godina svi smo videli šokantnu dramu pod nazivom #FreeBritney.

Britney Spears je pod nadzorom svog oca Jamiea već 12 godina. To se dogodilo 2008. godine, nakon što je pop princeza otišla na psihijatrijsku kliniku. Tada je sud zaključio da bi za nju bilo sigurnije ako bi otac bio na čelu svih njenih poslova. Istina, ovo je trebalo da se nastavi samo do 2009. – ali se ne završava do danas. To su primetili fanovi pevačice, koji zahtevaju da ona bude puštena iz pritvora. O tome govori novi dokumentarac New York Timesa, Framing Britney Spears.

Dokumentarac će pratiti sve – od svetske slave do problema sa mentalnim zdravljem, hospitalizacijom i borbom za sopstvenu slobodu i nezavisnost. Podsetimo se da je Britney u postupku parnice sa svojim starateljem. Takođe je izjavila da nikada više neće nastupiti ako on nastavi da upravlja njenom karijerom.

Međutim, i sam Jamie Spears ima drugačiji pogled na situaciju. „Kada je članu vaše porodice potrebna posebna briga i podrška, vaša porodica bi to trebalo da učini – kao što sam to činio ja ovih 12 godina, štiteći Britney i nastavljajući da je bezuslovno volim. Nastaviću da joj pružam svoju bezgraničnu ljubav i zaštitu od svih onih koji slede svoje interese i onih koji žele da naštete njoj i mojoj porodici“, – rekao je njen otac.

Podsetimo, starateljstvo nad pevačicom trajaće najmanje još mesec dana – ali postoji mišljenje da će ovo možda trajati ceo njen život.

Najnovije