Harper's Bazaar Srbija

Otvaranje Filmskog festivala u Kanu u znaku Johnnyja Deppa

Glumac je izazvao oduševljenje prisutnih čim se pojavio na crvenom tepihu.

Sinoć je svečano otvoren 76. Filmski festival u Kanu, gde se trenutno nalaze najveće zvezde filmske industrije iz celog sveta. Očekivano, već prvi dan manifestacije doneo je spektakularan glamur na crveni tepih, na kojem se među prvima pojavila Helen Mirren, Michael Douglas (dobio je počasnu Zlatnu palmu) sa suprugom Cathrine Zetom-Jones i ćerkom Carys Zetom-Douglas. Bile su tu lepotice Elle Fanning, Naomi Campbell, Uma Thurman, Alessandra Ambrossio, ali je najveću pažnju od svih privukao Johnny Depp. S razlogom.

Naime, Johhnyjev “povratnički” film, Jeanne du Barry, otvorio je filmske svečanosti u Kanu, a čim se pojavio na crvenom tepihu izazvao je oduševljenje prisutnih, gde je čak nekolicina fanova nosila transparente “Živeo Johnny”. Nakon prikazivanja filma, emocije su bile još burnije. Depp je doživeo sedmominutne ovacije i toliko se uzbudio zbog reakcije publike, da nije mogao da zadrži suze.

Depp u filmu igra kralja Luja XV, a ovo je njegov prvi veliki projekat nakon prošlogodišnjeg suđenja sa bivšom suprugom Amber Heard, gde je optužen za zlostavljanje, ali je od tih optužbi nakon suđenja oslobođen.

Film je režirala Maïwenn, koja igra i glavnu žensku ulogu. 

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Twitter 

Najnovije