Ovo je trenutno 10 poznatih ličnosti sa najviše pratilaca na Instagramu

U poslednjih godinu dana, videli smo da se mnogo toga što smo znali promenilo. Međutim, neke stvari i dalje ostaju iste. Društvene mreže su i dalje deo našeg svakodnevnog života, a neki od naših omiljenih naloga na Instagramu koji pripadaju poznatim ličnostima svakodnevno dobijaju nove pratioce.

Ko je na vrhu liste? Otkrijte u nastavku.

1. Cristiano Ronaldo: 279 miliona pratilaca

 

Cristianu Ronaldu nisu potrebne preporuke, jer broj njegovih fanova „govori sam za sebe“. Slavni fudbaler je na vrhu i broji 279 miliona „vernih navijača“, dok je indikativno da sada više novca zarađuje od Instagrama, nego od fudbala, što mu je glavni posao! Deli trenutke iz svog svakodnevnog života, iz svog života sa suprugom Georginom i decom, a istovremeno reklamira proizvode, imajući dugoročne ugovore sa nekim od najpoznatijih svetskih kompanija. Pobednik na terenu i van njega!

2. Ariana Grande: 232 miliona pratilaca

Iza Portugalca je Ariana Grande. Poznata pevačica i glumica stvorila je sopstvenu publiku, koja je poslednjih godina verno prati i čiji udeo neprestano raste. Što se tiče Instagrama, on se izdvaja uglavnom po posebnom sadržaju i vintage karakteru fotografija koje objavljuje. Često bira crno-bele filtere i deli trenutke sa svojih koncerata ili nekih promocija muzičkih spotova.

3. Dwayne Johnson: 231 milion pratilaca

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

Dwayne Johnson trenutno ima 231 milion pratilaca. Poznati glumac – između ostalog – deli sa prijateljima na mreži trenutke sa svog napornog treninga, dok takođe voli selfije.

4. Kylie Jenner: 227 miliona pratilaca

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Porodici Kardashian nije potreban poseban uvod. Bukvalno sve što ove žene dotaknu postaje zlato! Za Kylie Jenner, Instagram je bez sumnje veoma važan deo njenog svakodnevnog života, jer objave i priče deli bez prestanka. Ako želite da putujete makar na neko vreme do Los Anđelesa, uživajući u očaravajućim pejzažima sa ogromnim bazenima ili da se divite nekoj od njenih Birkin torbi, onda je morate zapratiti, ako to već niste učinili.

5. Selena Gomez: 222 miliona pratilaca

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Njen zaštitni znak? Brojni postovi u kojima reklamira velike brendove, ali uvek na svoj, poseban način, dok sada, imajući svoju beauty liniju, objavljuje mnoge relevantne vodiče koji pomažu ženama koje je prate.

6. Kim Kardashian: 216 miliona pratilaca

Ni Kim Kardashian ovde nije mogla da nedostaje! Ogroman broj selfija, čak i prilično smelih, ali i mnogo fotografija sa njenom decom i sestrama krase njen profil. Kim zna kako da uvek dobije ono što želi, a između ostalog osvojila je i svet Instagrama. Iz dana u dan, ona vidi kako broj njenih pratilaca raste, dok putem ove platforme često reklamira proizvode sopstvenih brendova. Nismo očekivali ništa manje od nje!

7. Lionel Messi: 199 miliona pratilaca

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Na terenu je Lionel Messi vodio epske “bitke” sa Cristianom Ronaldom, ali na Instagramu, Portugalac je taj koji održava prednost, barem za sada. Messi ima 199 miliona pratilaca, međutim treba napomenuti da Argentinac ne spada u kategoriju onih koji vrlo često preuzimaju ulogu influensera. Na njegovom feedu uglavnom možete videti trenutke iz svakodnevnog života, koje najradije deli sa svojom porodicom.

8. Beyoncé: 173 miliona pratilaca

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Beyonse insistira na tome da svoj lični život drži dalje od društvenih mreža. Poznata pevačica danas se nalazi na 8. mestu relevantne liste sa 173 miliona pratilaca. Za razliku od mnogih drugih poznatih ličnosti, Beyoncé uglavnom objavljuje svoje najbolje izglede i održava profesionalniji karakter čak i na Instagramu.

9. Justin Bieber: 171 milion pratilaca

Par Bieber jedan je od najpoznatijih na planeti. Justin se ne libi da podeli sa svojim fanovima čak i svoje lične trenutke sa Hailey Baldwin Bieber i ovo je verovatno tajna uspeha. On je sam izgradio poseban odnos sa svojom publikom. Danas ima 171 milion pratilaca i čini se da će uskoro broj biti još veći!

10. Kendall Jenner: 160 miliona pratilaca

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Doduše, Kendall Jenner se u mnogim oblastima znatno razlikuje od ostalih sestara. Ona takođe voli glamurozan život, ali ga savršeno kombinuje sa jednostavnošću koja je razlikuje od ostalih Kardashian dama.  

Najnovije