Harper's Bazaar Srbija

Pharrell Williams je upravo otvorio prelep novi hotel u Majamiju

Pevač, tekstopisac, producent i modni dizajner Pharrell Williams upravo je otvorio hotel „The Goodtime“ na South Beachu na Floridi.

Posle dva restorana, „ToShare“ u Saint-Tropezu i „Swan“ u Majamiju, muzičar Pharrell Williams ponovo se udružuje sa mogulom noćnog života Davidom Grutmanom i otvara novi hotel. Goodtime, prvi pevačev hotel, otvoren je sredinom aprila u prisustvu Davida i Victorie Beckham, Kim Kardashian i repera Future.

„Želimo da pruži i osećaj revitalizacije i ono retko, uzbudljivo osećanje koje vas preplavi kada otkrijete nešto posebno. To je ta navala adrenalina, ulaska u potpuno novu postavku i potpuno novo stanje duha. Ovo mesto će pružiti posebno iskustvo svima koji dolaze“, kaže Pharrell Williams.

Za projekat koji je zamišljen kao „beg usred grada, iskustvo za sebe koje ostavlja brige i strepnje pred vratima“, Pharrell Williams i David Grutman pozvali su arhitektu Morrisa Adjmi i dizajnere Kena Fulka i Raymonda Junglesa. Uspešni trio oslobodio je svoju kreativnost i došao do prugastog raskošnog bazena isprekidanog centralnom uličicom ukrašenom palmama, tu su zvezdane kućice pored bazena sa osenčenim bungalovima, zelena terasa i predvorje ukrašeno tropskim panoramskim tapetama, podnim lampama u obliku žirafe ili slona …

Površina od 3.000 m² kombinuje art deco atmosferu sa duhom kiča Wesa Andersona – biblioteka je inspirisana Margot Tenenbaum, likom koji glumi Gwyneth Paltrow u „Tenenbaum Family“.

Art Deco stil ponovo je otkriven u 266 elegantnih soba koje kombinuju svetlo drvo, tople materijale i pastelne tonove između nana zelene i bledo ružičaste: nova pomama u Majamiju.

Najnovije