Harper's Bazaar Srbija

Pogledajte vilu koju su Hailey i Justin Bieber kupili za 23,6 miliona dolara

Iako su svoju trenutnu rezidenciju na Beverly Hillsu kupili pre samo 18 meseci, Justin Bieber i njegova supruga manekenka Hailey već su odlučili da potroše milione i kupe dom u susedstvu koje je posebno popularno kod slavnih ličnosti.

Smešteno visoko u planinama iznad Beverly Hillsa, novo imanje Biebera nalazi se u čuvenom Beverly Parku, ograđenoj zajednici poznatoj po ogromnim vilama i poznatim stanovnicima – sadašnji vlasnici vila su Sofia Vergara, Denzel Washington, Sylvester Stallone, Eddie Murphy, Rod Stewart i nekoliko članova saudijske kraljevske porodice.

Prvobitno sagrađena krajem 1980-ih, kuća je poslednji put prodata 2015. godine za 16,5 miliona dolara. Kupac, preduzetnik iz Dubaija, Danny Lubert, podario je ovom posedu novi izgled višemilionskim renoviranjem pre nego što je ponovo stavljena na prodaju. Početna ponuda bila je 42 miliona dolara. Posle nekoliko smanjenja i promena, Bieber i Baldwin su kupili kuću za 23,6 miliona dolara.

Imovina od 2,5 hektara uključuje vilu od 1.000 kvadratnih metara sa sedam spavaćih soba i 10 kupatila, kao i mnoštvo luksuznog sadržaja koji se očekuju u ovom rasponu cena. Veliko dvospratno predsoblje sadrži pod od crno-belog kamena i elegantno zaobljeno stepenište. U dnevnoj sobi je ogroman crni kamin, kao i porodična soba koja se otvara prema kuhinji koja je opremljena uređajima od nerđajućeg čelika. Inače, biblioteka ima ugrađene police za knjige i francuska vrata koja se otvaraju direktno prema vrtu. Na spratu je dnevna soba sa staklenim zidovima od poda do plafona koji se otvaraju prema dvorištu sa pogledom na okolne planine.

Ostali luksuzni prostori uključuju teretanu i bioskop sa stolicama od plavog pliša. U eksterijeru se nalazi natkrivena terasa za zabave, spoljni kamin, bazen, travnato igralište veličine fudbalskog terena i teniski teren.

officielbaltics.com

Najnovije