Prinčevi William i Harry dele prihod Fonda princeze Diane

Neće biti pomirenja!

Sudeći po novim detaljima, princ Harry i Meghan Markle ne nameravaju da se vrate u Veliku Britaniju i uspostave odnose sa kraljevskom porodicom.

Novinari su uspeli da otkriju da unuci Elizabete II nisu samo prestali blisko komunicirati, već su osnovali i odeljak za opšte finansije. Ranije su princ Harry i princ William bili zajednički naslednici fondacije njihove majke, princeze Diane – sada su se braća složila da će sav naredni prihod u fond biti podeljen podjednako. Ovim sredstvima, oni će finansirati dobrotvorne organizacije bliske njihovoj misiji: na primer, princ Harry planira da podrži projekte vezane za borbu protiv globalnog širenja AIDS-a.

Značajno je da su braća planirala da podele prihode fonda princeze Diane u decembru, kada se nije znalo da će napustiti kraljevsku porodicu, čak tada je svako od njih izrazio želju da se odvoji i razvija u sopstvenoj režiji.

Prinčevi su čak uspeli da potpišu sporazum, ali kada su Meghan Markle i Harry odstupili od kraljevske porodice, advokati su morali ponovo da preuzmu slučaj i srede potrebnu dokumentaciju.

foto:bazaar.ru

Najnovije