Rihanna će umesto novog albuma lansirati liniju proizvoda za šminku

Čini se da je Rihanna krenula razvojem modnog i beauty carstva Fenty.

Pevačica planira da lansira liniju proizvoda za šminku, a lansiranje novog albuma odloženo je na neodređeno vreme.

Izgleda da novi album Rihanne neće uskoro izaći. Insajder blizak pevačici je rekao da je na pozadini pandemije koronavirusa Rihanna shvatila da će joj ovaj posao doneti više novca od pokretanja albuma ili turneje. “Rihanna je registrovala novi brend pod nazivom Buff Ryder. Na osnovu ludog uspeha Fenty Beauty ona planira da lansira liniju proizvoda za šminku. Njen brend donjeg veša takođe je veoma popularan.”

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri) onMay 1, 2020 at 4:59pm PDT

Rihannino bogatstvo procenjuje se na 600 miliona dolara, a na vrhuncu svoje slave pevačica je svake godine obradovala svoje fanove novim albumom. Prošle su četiri godine od poslednjeg izdanja albuma Anti; kada će izaći sledeći i hoće li uopšte izaći, još nije jasno. 32-godišnja pevačica prešla je na razvoj svog modnog i beauty carstva Fenty: pod ovim brendom Rihanna uspešno proizvodi kozmetiku, odeću i donji veš. Rihanna se takođe bavi dobrotvornim radom: nedavno je donirala pet miliona dolara iz svog fonda Clara Lionel Foundation za borbu protiv COVID-19. Impresivna količina bila je usmerena na razvoj medicine.

“Fanovi se još uvek nadaju da će Riri izdati novi album”, dodao je insajder. – Sada je fokusirana na razvoj svog posla. Rihannin cilj je postati milijarderka.”

Pevačica je u martu ove godine izdala svoj singl prvi put u četiri godine. Nova pesma pod nazivom Believe It, snimljena je sa 27-godišnjom kanadskom pevačicom PartyNextDoor. Pesma se nalazi na njenom novom albumu, PARTYMOBILE.

 

Najnovije