Harper's Bazaar Srbija

Rihanna i A$AP Rocky: Kako se razvijala veza jednog od najlepših parova današnjice

Od "work, work, work" do "finding love in a hopeless place".

Rihanna i A$AP Rocky su još jedan dokaz da su najbolje one ljubavi koje se rađaju iz prijateljstva – par se družio skoro deset godina pre nego što je odlučio da svoj odnos podigne na viši, romantičniji nivo. Hvala im na tome, jer sada gledamo u jedan od najlepših, ali i najmoćnijih parova današnjice zbog kog, po ko zna koji put, ponovo odlučujemo da verujemo u ljubav, uprkos dosadašnjem iskustvu. Uostalom, ako se setimo da ni sama RiRi nije uvek imala toliko sreće u emotivnim odnosima, eto potvrde da je srećan kraj apsolutno uvek izvestan!

No, kako je sve počelo i kako se razvijao odnos između ove dve sjajne muzičke zvezde?

Objava lepih vesti na sasvim poseban način: Rihanna otkrila trudnički stomak u snežnom Njujorku

Rihanna i A$AP Rocky zajedno su nastupali na dodeli MTV Video Music nagrada 2012.

Rihanna i A$AP Rocky su zapravo često nastupali zajedno, ali nakon dodele MTV nagrada u martu 2012, kada je par izveo Rihanninu pesmu “Cockiness (Love It)” koju je A$AP remiksovao, fanovi su počeli da nagađaju da se između njih nešto dešava. 

Rihanna se pojavila u spotu za A$AP Rockyjevu pesmu “Fashion Killa”

Nakon što ju je pratio na Diamonds svetskoj turneji, A$AP je pitao RiRi da se pojavi u spotu za njegovu pesmu “Fashion Killa” u septembru 2013. Malo je reći da su bili apsolutno preslatki zajedno, a da smo svi mi, nakon što smo videli tu glumu (?), poželeli da sličan scenario vidimo i u stvarnom životu. 

Rihanna i A$AP Rocky pojavili su se zajedno na Nedelji mode u Parizu

U junu 2018, tada još uvek prijatelji, Rihanna i A$AP došli su zajedno na Louis Vuitton Menswear reviju i očigledno uživali u društvu jedno drugog.

Prvo zvanično pojavljivanje na crvenom tepihu

U decembru 2019, muzičke zvezde su se zajedno pojavile na British Fashion Awards crvenom tepihu i oduševili sve prisutne svojim stajlinzima. Ovo je bio još jedan momenat zbog kog su njihovi fanovi poželeli da što pre dobiju potvrdu da su njihove omiljene poznate ličnosti zajedno.  

Ponovo single

Ipak, RiRi je tek od januara 2020. bila i zvanično single, nakon što je raskinula trogodišnju vezu sa Hassanom Jameelom. Kako su mediji tada preneli, par je raskinuo zbog potpuno različitih stilova života koje jednostavno nisu mogli da usklade. 

Rihanna i A$AP Rocky zajedno u Fenty Skin kampanji

Od avgusta 2020, muzičke zvezde su počele sve više vremena da provode zajedno, a još jedan od njihovih preslatkih zajedničkih trenutaka je saradnja na pevačicinoj kampanji za Fenty Skin.

Romantično putovanje na Barbados

Mediji su prvi put počeli ozbiljno da pišu o vezi između Rihanne i A$AP Rockyja nakon što su u decembru 2020. zajedno proslavili praznike na Barbadosu (inače, A$APov otac je takođe sa Barbadosa, kao i pevačica). Tada je par navodno usnimljen kako se drži za ruke, ali i ljubi što je još više podgrejalo celu ovu priču.

Rihanna je podržala A$AP Rockyjev biznis

On je podržao njen brend, a sada je i ona njegov. Fenomenalne sandale koje pevačica nosi na ovoj fotografiji je zapravo dizajnirao A$AP u saradnji sa Aminom Muaddi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

A$AP Rocky je potvrdio da je Rihanna “ljubav njegovog života”

U aprilu 2021. sve je već bilo jasno – RiRi i A$AP Rocky su par! Muzičar je tada otvoreno govorio o njihovoj vezi, otkrivši da je ona “ljubav njegovog života” i da je “ona ta”. Topimo se! 

Ozbiljna veza

U avgustu 2021, izvor blizak paru je otkrio da su Rihanna i A$AP Rocky ludi jedno za drugim i da je to to – ozbiljna veza za zauvek. To što su se najpre družili i zbližili na taj način samo je doprinelo da uživaju i budu srećni jedno sa drugim. 

Rihanna i A$AP Rocky zajedno na Met Gala balu 2021.

Svima nam je jasno da Met Gala bez Rihanne nije Met Gala zato smo se oduševili što nas pevačica nije lišila svog prisustva na najvažnijem modnom događaju godine i to ne samo zbog kao i uvek sjajnog outfita, već i zbog svog dečka! Gledajući ih zajedno, lako je zaključiti da je naša draga RiRi srećnija nego ikad. 

Beba na putu!

Apsolutno oduševljenje desilo se 31. januara 2022. kada smo saznali da par čeka bebu! Rihanna je vest, naravno, podelila na sebi svojstven način – neočekivano i totalno fashion. Raskopčana vintage Chanel roze jakna i farmerice sa spuštenim strukom otkrili su trudnički stomak koji je dodatno istakao raznobojni nakit. Verujemo da nema potrebe komentarisati koliko su samo slatki i koliko fanovi širom sveta jedva čekaju da postanu “aunties” njenoj bebi.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Foto: Profimedia

Priredila: Ivana Tomić

Najnovije