Harper's Bazaar Srbija

Rihanna i A$AP Rocky proslavili sinu rođendan najslađim porodičnim fotografijama

Najslađa stvar dana.

Rihannin i A$AP Rockyjev stariji sin RZA zvanično je napunio dve godine! Par je obeležio ovaj trenutak serijom porodičnih fotografija kod kuće, koje je Rocky postavio na Instagramu. Prve fotografije prikazuju porodicu od četiri člana – uključujući i mlađeg brata Riota – dok se veselo zabavljaju kod kuće.

Rihanna je svoj izgled uparila sa bebom Riotom – oboje u svetlo sivim džemperima i belim osnovama – kog drži u naručju. Slavljenik Rza nosi prugastu majicu I Pantalone, dok je Rocky u beloj majici sa printom I teksas bermudama.

Ponosni tata takođe je podelio nekoliko videa koji su zabeležili intimne svakodnevne interakcije porodice. U jednom snimku, muzičar se igra sa oba sina dok leži u krevetu. U drugom, RZA se smeje u kameru dok drži cuclu. Jedan kadar prikazuje Rihannu kako drži svoju decu u krilu dok sede na obali tropske plaže.

Par je dočekao RZU u maju 2022. Rihanna je rodila Riota u avgustu 2023.

“Ali su najbolji. Imati kuću punu dečaka—mislila sam da sam mama devojčica, ali sam mama dečaka. Obožavam ovo. Volim to,” rekla je pevačica u jednom intervjuu. Upitana kako se RZA prilagođava životu kao stariji brat, rekla je: “Imao je problema na početku, ali voli svog malog brata. Svaki put kada misli da ga ne gledamo, prići će i dodirnuti ga. Ako beba plače, samo će mu držati ruke. Boli ga ako beba plače. Probudiće se ujutru samo govoreći ‘Bebo, bebo, bebo.’ Voli ga. Trebalo mu je vremena, ali je uspeo, i ponosna sam na njega.”

foto: Instagram,Profimedia

Najnovije