Harper's Bazaar Srbija

Rihanna spaja bundu sa sandalama – i čini se da radi na svom novom video spotu

Fanovi sa nestrpljenjem čekaju novo muzičko delo pevačice.

U poslednje vreme, Rihanna se retko pojavljuje u javnosti – pa sa velikim nestrpljenjem čekamo svako njeno pojavljivanje. I to sa dobrim razlogom: pevačica ne prestaje da oduševljava svojim prkosnim i modernim izgledom.

Paparaci su juče uhvatili Rihannu kako ulazi u hotel NoMad u centru Los Anđelesa. Za šetnju je pevačica odabrala stajling prave holivudske zvezde: obimnu bundu i otvorene sandale sa otiskom zmijske kože na štiklama. Čini se da samo Rihanna može priuštiti takvu odeću – i izgledati spektakularno i stilski u njoj. Kao glavni aksesoar odabrala je prostranu torbu Fendi. Stajling su dopunile i sunčane naočare, srebrna narukvica na nozi i, naravno, zaštitna maska.

Prema izvorima, Rihanna je takođe prekjuče provela dan u hotelu. Sigurni su da pevačica tamo radi na svom novom spotu, koji su obožavaoci toliko dugo čekali.

Podsetimo, Rihanna je odlučila da se usredsredi na svoje brendove odeće i napravila je pauzu u muzičkoj karijeri. Njen poslednji album „Anti“ objavljen je pre četiri godine.

Najnovije