Sharon Stone otkriva kako je uspela da izbegne smrt tri puta

Neverovatna sreća!

Sharon Stone je možda najsrećnija glumica u Holivudu. 62-godišnja zvezda priznaje da je uspela da tri puta izbegne smrt pod različitim okolnostima: posle udara groma, asfiksije i nakon moždanog udara.

U nedavnom intervjuu, Sharon Stone, otkriva: „Sa 14 godina prerezala sam vrat, tik do jugularne vene. Zatim me pogodila munja, i bila je vrlo jaka. Bila sam kod kuće, imali smo i svoj bunar. Punila sam peglu vodom i munja je pogodila bunar. Jedna ruka mi je i dalje bila pod vodom, a druga na pegli i odjednom – udario je grom, a voda je bila provodnik. Bila sam na ulici, ali me bacila u kuću preko kuhinje. Odletela sam kroz celu kuhinju i udarila u frižider. Srećom, kod kuće je bila moja majka koja me je spasila.”

Takođe je 2001. godine glumica doživela strašan moždani udar, nakon čega je provela devet dana u bolnici. “Osećala sam se kao da sam upucana u glavu”, priznaje Stone.

Zvezda “Niskih strasti” morala je da prođe kroz tešku 7-časovnu operaciju: 22 posebne spirale su joj ubačene u mozak. Srećom, ona je potpuno rehabilitovana, uprkos činjenici da su lekari davali samo 1% šanse da preživi.

Sharon Stone je prokomentarisala da je “imala veliku sreću što je živa.” „Ponekad pomislim: “Kako ću umreti sledeći put? Verovatno će se desiti nešto veoma dramatično i ludo“, šali se glumica.

Srećom, sada ništa ne ugrožava njeno zdravlje. Nedavno je završila snimanje nove Netflixove serije „Nurse Ratched“.

foto:bazaar.ru

Najnovije