Zanosne sa 50+ na plaži: Ovako Cindy Crawford i Julia Roberts proslavljaju praznike

"Morate da jedete dobre stvari, da biste dobili dobre stvari".

Poznate 50-godišnjakinje, Cindy (55) i Julia (54) praznično vreme provode u potpuno holivudskom maniru – na plaži, upijajući sunčeve zrake, uživajući sa svojim (savršenim) porodicama. Obe dame i te kako imaju čime još da se pohvale, a to su zavidno vitke figure i negovan izgled i u šestoj deceniji života.

Popularna glumica započela je karijeru kao “Zgodna žena” noseći kreacije sa potpisom Hunza G, a čini se da i dalje ima afiniteta ka ovom brendu. Julia je često viđena u Hunza G kupaćim kostimima, a za praznike odabrala je jednodelni model u pink varijanti. Ovaj “Pamela” kupaći ispratio je liniju struka glumice sve do bokova, suptilno naglašavajući grudi.

Nije tajna da se Julia brine o svom fizičkom izgledu a jednom prilikom izjavila je: “Morate da jedete dobre stvari, da biste dobili dobre stvari”.

Supermodel 90-ih, odabrala je crni bikini, koji je otkrio njene trbušne mišiće, kao i veoma negovanu kožu bokova i butina. Ipak, Cindy se ubrzo prekrila košulja-haljinom sa trendi animal printom.

Za vizuelni doživljaj ovih zanosnih dama, posetite našu galeriju.

Foto: Profimedia

Priredila: T. Mišović

Najnovije