Ponovno okupljanje Spice Girls i haljina Victorie Beckham koju morate imati

Mali hint: ovu haljinu dizajnerka potpisuje lično, a inspiraciju za nju pronašla je u legendarnom noćnom klubu Studio 54

Više od 25 godina nakon što je izašao spot za „Wannabe“ u kom nosi malu crnu haljinu, Victoria Beckham i dalje ne prestaje da ih nosi. Da bi se pridružila svojim koleginicama, Spice Girls na proslavi 50. rođendana Geri Halliwell tokom vikenda, pop zvezda koja je postala kreatorka izabrala je svilenkastu crnu slip haljinu sa čipkom iz sopstvene kolekcije koja je jednostavna, crna i efektna.

Victorijina slip haljina bila je slična metalik srebrnoj koju je nosila na venčanju svog najstarijeg sina Brooklyna i njegove izabranice Nicole Peltz ranije ove godine.

Prošle nedelje, VB je objavila da se limitirana serija haljine inspirisane Studijom 54 pušta u proizvodnju.

Baby i Sporty Spice takođe su se opredelile za crne haljine, gde je Emma Bunton nosila romantični Rodarte kroj, dok je  Melanie C bila obučena u mini haljinu sa prozirnim detaljima Davida Kome, omiljenog dizajnera londonskih žurki.

Njihova koleginica iz benda Melani B, se nažalost nije pojavila na Gerinoj rođendanskoj zabavi, tako da su fanovi Spicea nažalost bili lišeni snimka svih pet devojaka na društvenim mrežama.

Ipak, snimak Posh, Baby, Sporty i Ginger koje plešu uz „Say you’ll Be There“ osvanuo je i to nigde drugde nego na instagramu Davida Beckhama, a on je samo dokaz da neka prijateljstva traju zauvek, baš kao i mala crna haljina.

Tekst: A. N.

Foto: Profimedia

Najnovije