Harper's Bazaar Srbija

Spotted! Poznati na Nedelji mode u Njujorku

Ovonedeljna uzbudljiva postava dovela je neka od najpopularnijih imena sa A-liste u Veliku jabuku.

Otvarajući modne događaje za 2024, Nedelja mode u Njujorku okupila je dizajnere, urednike i najiščekivanije dolaske slavnih ličnosti. Za neke, ova sezona označava uzbudljiv povratak, dok je za druge to debi na NYFW-u, I svi žele da vide prvi red. Od Tommy Hilfiger do prve revije Ludovica de Saint Sernina u Njujorku, ovonedeljna uzbudljiva postava revija dovela je neka od najpopularnijih imena sa A-liste u Veliku jabuku da isprate najnovije kolekcije za jesen/zimu 2024.

Christian Siriano, koji uvek okupi VIP osobe, održao je svoju reviju u centru grada na Plazi. Alicia Silverstone ai Melanie Lynskey, samo su neka od poznatih lica primećena u gomili. Na reviji Tommy Hilfiger na Grand Central Station-u, A-listeri nisu manjkali – u prvom redu sedele su Sofia Richie Grainge, Halima Aden i Kelly Rutherford. U Khaite-u, Naomi Watts se pojavila sa ćerkom Kai, dok su Alexa Chang i Katie Holmes debitovale za Proenza Schouler i Ulla Johnson.

Blake Lively, nakon superzabavnog provoda na Super Bowl-u sa prijateljicom Taylor Swift, pojavila se u prvom redu revije Michael Kors, poentirajući animal print outfitom, dok je Beyonce bila pravo iznenađenje na Luar reviji, gde joj je društvo pravila mama, Tina Knowles.

U nastavku pogledajte sve poznate ličnosti uočene u prvim redovima njujorških revija za sezonu jesen/zima 2024.

Foto: Profimedia

Najnovije