Sve što znamo o Rihanninom novom dokumentarcu

Materijal je sniman više od 6 godina, a kako saznajemo pevačica je dala svoj blagoslov da se film objavi

Rihannin povratak muzici je konačno najavljen, ali uprkos tome što smo dobili dve potpuno nove numere iz Black Panther partiture, izgleda da album nećemo dobiti još neko vreme. Najavom njenog nastupa na poluvremenu Super Bowla, fanovi su očekivali i novu muziku, međutim, RiRi je odmah demantovala ove tvrdnje. „Super Bowl je jedna stvar. Nova muzika je druga. Čujete li, navijači?” rekla je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Na našu sreću, čak i ako nova muzika nije iza ugla, uskoro bismo mogli da imamo i dokumentarac o ovoj mega zvezdi.

U režiji izvršnog producenta Friday Night Lightsa, Petera Berga, projekat je prodat Amazon Studiosu i biće objavljen uskoro. „Ona je perfekcionista, pa nastavljamo da dodajemo i menjamo neke delove“, rekao je Piter u nedavnom intervjuu. „Prošlo je šest i po godina otkako smo počeli sa snimanjem, tako da, da, spremno je za premijeru. Samo čekamo da ona kaže: „Da, uradimo to.“ Ne znam. Možda će to biti desetogodišnji projekat.

Naravno, Navy (pripadnici Rihannine fan baze) su bili podložni brojnim pogrešnim predviđanjima u poslednjih nekoliko godina, tako da se nemojte previše iznenaditi ako na kraju čekamo film do sledeće decenije.

Iako je film završen, ali prema rečima reditelja Pitera Berga, Rihanna još uvek treba da odobri finalnu verziju. „Urađeno je i prodato, a Amazon je spreman“, rekao je on u nedavnom intervjuu. Ali režiser nije toliko zabrinut zbog dobijanja blagoslova: „Kada me je zamolila da napravim dokumentarac, mislio sam da se šali. Moj rad ima tendenciju da bude malo muževniji, barem na površini. Ali ovo mi je omogućilo da uronim u njen život i izađem iz njega dok radim druge stvari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Što se tiče izlaska novog albuma, kako sama Rihanna kaže “izlazi uskoro”, ali to je rekla još 2018. godine, što nas je malo poremetilo s obzirom da reč uskoro u njenom rečniku znači 5+ godina, a mi se samo nadamo da nećemo tada gledati i dokumentarac.

Tekst: A. N.

Foto: Profimedia

Najnovije