Harper's Bazaar Srbija

Targaryen ice blonde: Beyonce proslavila premijeru Renaissance filma novim izgledom

I Versace haljinom, naravno.

Vikend iza nas protekao je u retro-futurističkom duhu poslednjeg Beyoncinog projekta. Šetajući hromiranim tepihom holivudska svita –  od Janelle Monáe i Lupite Nyong’o do Issa Rae –  okupila se u Samuel Goldwyn teatru da proslavi premijeru pevačicinog ostvarenja Renaissance: A Film by Beyoncé.

Trosatna bioskopska ekstravagancija koja dokumentuje svetsku turneju Renaissance zvezde, skup je snimaka tokom brojnih koncerata odigranih ranije ove godine, a navodno uključuje i nastupe uživo i snimke iza scene koji dokumentuju stvaranje hvaljenog spektakla.

Još jedan razlog zašto se na premijeri pojavilo toliko zvezda? Nada da će videti jednu osobu i samo jednu osobu: Beyonce. (Pa, možda i Blue Ivy, s obzirom na to da je ukrala šou na pozornici tokom turneje) Dok su izveštaji sa događaja sugerisali da je Bey skromno ušla na događaj, ušunjavši se u bioskop da gleda film sa svojom porodicom , ispostavilo se da je zaista hodala hromiranim tepihom – i naravno, niko nije prezentovao temu večeri „udobne raskoši“ kao ona.

Noseći svetlucavu srebrnu Versace haljinu, pažljivo skrojenu da pristaje svakoj Beyjinoj oblini i sa par odgovarajućih lateks srebrnih rukavica, zvezda je izgledala spremno da preuzme plesni podijum Studija 54. Pa ipak, najveći utisak večeri bila je nova boja njene kose.

Minimalistički makeup sa fokusom na srebrnu senku, još više je istakao njenu ledeno plavu nijansu kose, koja joj je ravno padala do struka. Bez suvišnih komentara samo ćemo citirati samu Beyonce: It should cost a billion to look this good.

Foto: Profimedia, Instagram

Harper’s Bazaar

Najnovije