Harper's Bazaar Srbija

Unuka Grace Kelly je kopija svoje bake – i deli svoj život na Instagramu

Unuka Grace Kelly već ima 21 godinu.

Camilla Gottlieb je od rođenja bila naviknuta na luksuzni način života i čak je provela karantin na potpuno drugačiji način od svih ostalih stanovnika Monte Karla.

Ona je ćerka princeze Stéphanie i njenog bivšeg telohranitelja Jean Raymonda Gottlieba. Ljubavnici su skrivali svoju romansu, ime oca se ne nalazi u njenom izvodu rođenja, iako je ona nasledila njegovo prezime. Camilla nikada neće moći postati princeza od Monaka, jer se smatra nelegitimnom, međutim, ta okolnost joj očigledno ne smeta.

Oko 70 hiljada ljudi zapratilo je Instagram profil Camille. Ona velikodušno deli svakodnevne trenutke svog luksuznog života: isprobavanje dizajnerske odeće, kupanje u bazenima sa zadivljujućim pogledom i putovanja privatnim avionima do hotela sa pet zvezdica u najudaljenijim krajevima sveta.

Unuka Grace Kelly ne zaboravlja na posao: naravno, ona ne mora da sedi u kancelariji od jutra do večeri, ali aktivno se uključuje u dobrotvorni rad. Camilla je pokrenula edukativni program koji ima za cilj da objasni opasnosti od vožnje u pod uticajem alkohola.

Devojka je neverovatno slična svojoj baki: punih usana, prelepih očiju i divnih kovrdža. Zahvaljujući modernim običajima, Camilla neretko pokazuje svoju figuru na Instagramu: pozira u vrlo neskromnim pozama, a njeni pratioci to vole.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Camilloush (@camillerosegottlieb) onDec 19, 2017 at 8:55am PST

Najnovije