Harper's Bazaar Srbija

Zvanično je: Venčali se Britney Spears i Sam Asghari

Intimna ceremonija održana je u L.A.-u

Sedam meseci nakon što je okončano starateljstvo pod kojim je bila, Britney Spears udala se za Sama Asgharia.

Par je razmenio zavete u Los Anđelesu, na intimnoj ceremoniji u dvorištu Thousand Oaks doma Spears-ovih, kako navode mediji. Tinejdž zvezda nosila je Versace venčanicu, koju je ranije na svom instagram profilu najavila, pokazujući samo detalj od vela. Hodajući ka oltaru, mladu je pratila muzička numera “Can’t Help Falling in Love”, čuvenog Elvis Presley-a.

Više izvora bliskih mladencima, navelo je da je venčanju prisustvovalo oko 60 gostiju, među kojima su se našle i Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore, Selena Gomez, Kate Hudson, Gwyneth Paltrow… S druge strane ni jedno od pevačicinih roditelja (Jamie Spears i Lynne Spears) nije bilo prisutno, kao ni njena sestra Jamie Lynn Spears, niti sinovi Jayden James i Sean Preston.

Kevin Federline, bivši muž, i otac njenih sinova dao je izjavu preko advokata u kojoj je objasnio njihovo odsustvo sa ceremonije: “Iako dečaci neće prisustvovati venčanju, Kevin i deca srećni su zbog Britney i žele joj sve najlepše sa Samom.”

Proslava nije mogla da prođe bez incidenta: Prvi pevačicin muž, Jason Alexander, pokušao je da upadne na venčanje u nastojanju da ga spreči uz povike: “Ona je moja prva žena, jedina žena. Ja sam njen prvi muž. Ovde sam da sprečim venčanje.” Uhapšen je pred kućom, pre nego što je išta uspeo da učini.

Posetite galeriju za više detalja. Čestitamo Britney i Sam!

Foto: Profimedia, Instagram

Priedila: T.M.

Najnovije