Love alert: Zbog čega volimo modni stil glumačkog para Zoë Kravitz i Channing Tatum?

Holivudski IT duo iz senke neguje ležerno drugačiji stil odevanja koji ih nenametljivo postavlja na sam vrh liste poznatih parova.

Kada su Zoë Kravitz i Channing Tatum ozvaničili svoju vezu u avgustu, nije prošlo mnogo pre no što su postali jedan od omiljenih parova na internetu.

Bilo da su fotografisani dok pijuckaju kafu za poneti ili zajedno idu na vožnju biciklom, svet nije mogao da se zasiti ove nove, vatrene romanse na Menhetnu.

Njihov modni stil svakako je imao udeo u tome.

Dok je Tatum prigrlio ležeran izgled, koji podrazumeva široke farmerkama i majice sa grafičkim printom, Kravitz je izgledala uglađeno nosivši brojne elegantne i minimalističke haljine

Međutim, ove jeseni, čini se da je duo krenuo stilskim putem sve popularnijih “podudarajućih” outfita.

Ovog vikenda, par je prošetao Njujorkom – a njihovi stajlinzi bili su na do sada najvećem nivou komplementarnosti.

Oboje su se odlučili za toplije komade neutralne palete koja se na savršen način komplementarno uklapala.

Glumac se opredelio za bež duksericu u kombinaciji sa crnim chino pantalonama i slip-on patikama, dok je Zoë ponela bež rolku ​uparenu sa dugim crnim kaputom, farmerkama širokih nogavica i čizmama na rajsferšlus.

U poređenju sa njihovim letnjim stajlinzima u kojima je bila značajno izražena individualnost, utisak koji odaju ove jeseni mnogo je harmoničniji, sudeći makar po njihovim koordinisanim outfitima.  

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: Natalija Knežević

Najnovije