Harper's Bazaar Srbija

Zvanično je: Kourtney Kardashian verila sa se Travisom Barkerom

I taman kada smo pomislii kako će epilog ove veze biti još jedna rastanak propraćen pompom većom no što je to bio početak veze, poznati američki par nas je demantovao.

Isprva niko nije moga da veruje kako je upravo Kourtney, koja se od starta smatrala mnogo naklonjenijom “posh” izborima od svojih sestara Kim i Khloe, uopšte ušla u vezu sa bukvalno od glave do pete istetoviranim bubnjarem punk benda Blink-182.

Ne samo da je ušla u vezu sa 45-godišnjim eksecntričnim bubnjarem, koji iz svog drugog braka ima dvoje dece Albamu Luellu Barker (15) i Landona Ashera Barkera (18), već je vrlo brzo javno obzanila koliko je zaljubljena, a Travis ju je pratio u korak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by travisbarker (@travisbarker)

Poslednjih meseci imali smo priliku da vidimo nizove prizora jednog vidno zaljubljenog para. Obostrane varnice sevale su tokom svakog zajedničkog pojavljivanja. Gde god da su se nalazili, bilo da je to na crvenom tepihu ili da je u pitanju zajednički vikend u Meksiku, Parizu, odmor, klasična večera u dvoje ili u krugu porodice.

Podsetimo, rijaliti zvezda programa “Keeping Up With the Kardashians” iz prvog braka sa Scottom Disickom, ima troje dece: Mason Dash Disicka (11), Penelope Scotland Disick (9) i Reign Aston Disicka (6).

Prosidba se dogodila tokom vikenda u Montesitu u Kaliforniju. U hotelu nadomak mora Travis je sakupio porodicu i sa svoje i sa strane buduće neveste, a Kourtney je zaprosio na plaži okruženu sa hiljdama crvenih ruža.

Tokom proslave na ruci rijaliti zvezde mogao se videti impozantan dijamantski prsten, a fotografije uz prigodne čestitke na društvenim mrežama podelile su sestre Kardashian ali i Travisova deca.

Foto: Profimedia

Najnovije