harpers
   
LOADING
harpers

Naši projekti

harpers

Komercijalni video

Rad na video prezentaciji brendiranog sadržaja pokazao se kao krupan iskorak u okvirima medija u regionu. Harper's BAZAAR Srbija počev od jeseni 2019. do danas iza sebe ima više izuzetnih video projekata rađenih sa fashion, tech, food i drugim brendovima. Prosečan reach videa koji su do sada objavljivani na Harper's BAZAAR Srbija YouTube kanalu i IG profilu magazina iznosi 20.000 pregleda.

harpers

Društvena odgovornost

Tokom dva meseca izolacije u proleće 2020, usled teških okolnosti koje su zadesile čitav svet zbog pandemije corona virusa, Harper's BAZAAR Srbija pokrenuo je regionalnu akciju #JaSamBalkan na svom Instagram profilu. U saradnji sa brojnim javnim ličnostima i influenserima širom regiona, magazin je poslao jedinstvenu poruku – UJEDINJENI MOŽEMO SVE. Odabrane lečnosti su ispod naslovnice sa svojim likom slale ličnu poruku onima koji ih prate i poštuju, kao i sopstveni doživljaj krize koja je zadesila svet. Prvi post objavljen je 28. marta, a poslednji 24. aprila. U akciji Harper's BAZAAR-a učestvovalo je 111 javnih ličnosti iz regiona koje je tokom 30 dana ujedinila jedna ideja.

harpers

Edukativni sadržaj

My Business Lessons prvi je u nizu digitalnih projekata magazina Harper's BAZAAR na svom Instagram profilu i poralu. Ličnosti koje su ostvarile impresivne karijere u modnoj i beauty industriji govore o principima svoje poslovne filozofije. Na taj način one inspirišu buduće lidere i daju snažan podsticaj svima koji pretenduju da izgrade respektabilne karijere.

harpers

Digital Lab

To je samo jedan od digitalnih projekata kojima ovaj brend pokazuje svoju konektovanost sa trendovima vremena, lidersku poziciju i otvaranje novih puteva. Veoma su popularni i projekti Food Talks, Influence Lab, Fashion Talks, Beauty Talks, Fashion Designer Talk, Bazaar Designer: What is Art? Svi projekti su komunicirani na IG profilu i portalu Harper's BAZAAR Serbia.

Brend Harper's BAZAAR u ovom poglavlju svog postojanja na tržištu Srbije i regiona postavlja nove standarde video materijalom kao novim vidom komunikacije. Do sada u pomenutim novim projektima govorile su najuticajnije ličnosti iz domena biznisa, modne i beauty industrije, online medija. Sa prosečnim reachom od 15.000 pregleda, Food Talks, Influence Lab, Fashion Talks, Beauty Talks, Fashion Designer Talk veoma su gledani i popularni projekti.

harpers harpers